Николета помага на болно момче (Снимка)

26 Февруари 2022, 10:04


Страховитата житейска история на 19-годишния Кристиан и неговата баба успя да трогне Николета Лозанова.

Плеймейтката се притече на помощ на младежа, който страда от детска церебрална парализа. Без да издава каква сума е дарила за лечението на момчето, НиЛо призова своите 821 хил. последователи да се притекат на помощ.

Историята на Кико е изключително жестока. Той е от село Драганово и още при раждането му е поставена диагноза детска церебрална парализа, и то в тежка степен. Момчето е изоставено от майка си и баща си, които не могат да приемат, че цял живот ще трябва да полагат грижи за него. Майката заминава за чужбина, за да гради ново семейство, бащата също изчезва. Оставят го на баба му Ани и тя е единственият човек в живота на Кико. С напредването на годините възрастната жена започва да се грижи все по-трудно за внучето си. Двамата живеят с по-малко от 1000 лв. на месец, които са крайно недостатъчни не само за ежедневни разходи, но и за скъпоструващото лечение на Кристиан, писа България Днес.


Съдбата на момчето и баба му жегва Николета Лозанова и тя моли всеки, който иска да помогне и да бъде съпричастен, да дари. Николета споделя, че момчето има огромна нужда от инвалидна количка и позициониращ стол. Освен това момчето се нуждае от скъпоструваща операция, която баба Ани няма възможност да плати.

IBAN BG61STSA93000027125721
Кристиан Захариев Йовчев
Банка ДСК-АД

Баба Ани се грижи сама за 19-годишния си внук

Баба Ани се грижи сама за 19-годишния си внук

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени