Николина Ангелкова показа дома си

3270
18 Февруари 2021, 15:56


Николина Ангелкова вдигна завесата над личния си свят и показа пред последователите си в социалните мрежи част от обстановката на дома си, видя HotArena.


Напоследък Ангелкова е превърнала трапезарията си в офис, тъй като й се налага да работи от там и да участва в световни онлайн конференции на различни теми. В другия ъгъл пък над лаптопа е залегнала дъщеря й Далия, която от миналата есен е първокласничка и вече успешно завърши първия срок на учебната година, макар и онлайн. От фотосите се вижда, че интериорът в дома на екс министърката е решен основно в бяло. Акцентите са в сиво, бежово и кафяво. 


Ангелкова показа и новия член на семейството - кучето Молти, с което решила да зарадва щерка си, която отдавна си пожелавала домашен любимец за подаърк. Белият хубавец живее с тях от няколко месеца и не прави много бели. През последната година Ангелкова претърпя тотална промяна. След като отстъпи министерския пост на Марияна Николова, Николина изчезна за известно време от публичното пространство. Оказа се, че си е взела почивка, за да се подложи на корекция на носа.


Появата й след трансформацията предизвика абсолютен фурор и новата й визия бе тема номер 1 в социалните мрежи цял месец. Ангелкова побърза да уточни, че всъщност операцията на носа й била наложителна заради дихателни проблеми, които имала и отдавна отлагала да отстрани, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени