Нина Добрев в откровена изповед: Мама наричаше евтините ми дрехи „Версаче“

05 Юли 2021, 11:12


„Приятелите ми имаха купища скъпи дрехи и маркови тоалети последна мода. Ние пазарувахме от магазин с евтини стоки. Мама гo наричаше ,,Версаче“ само за да ме накара да се почувствам по-добре.“

 

Това откровение направи преди броени дни в американско ток-шоу българската холивудска звезда Нина Добрев. Мнозина знаят за скромните финансови възможности на семейството й, което емигрира в САЩ само с един куфар. Нина за пръв път разкрива всъщност колко мъчно е било за семейството да направи първите си стъпки за стабилността си в CAЩ.

 

Бащата на Нина и брат й Алекс - Камен Добрев, успява да замине за Канада малко след промените. Въпреки че е военен, в чужбина бащата се хваща да работи като разносвач на пици и служител на бензиностанция. И то без семейството си. Защото тръгва „на Запад“ година по-рано, за да може да се установи и да имас какво да подплати пристигането на семейството си. След това решават да се преместят в САЩ.

 

„Мама премина границата, за да го срещне на Ниагарския водопад с един куфар и по едно дете във всяка ръка. Именно от семейството си се научих на труд“, разказва Нина. Холивудската дива, днес богата и обожавана от феновете, е скромно момиче, което от малко се грижело само за себе си, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени