НЛО шашна фолкпевица (Уникални кадри)

07 Септември 2022, 10:57


НЛО сериозно шашна легендата на родния попфолк Сани.

Емблематичната певица от зората на кръшния жанр успява да заснеме неидентифицирани летящи обекти в небето над София. След като преглежда кадрите, изпълнителката на "Ах, банана" и "На геврека дупката", Наталия Панова, както е истинското й име, започва да се чуди какво всъщност лети над нея. Обектите приличат на облаци, но се движат значително по-бързо от тях.

 

Приличат на облаци, но са добре организирани

Приличат на облаци, но са добре организирани

 

"Не знам на какво прилича, но самолети няма как да летят по този начин", коментира Сани, която трудно разгадава мистериозното явление в столичното небе. На предположението, че това може да са "облечени в облаци самолети", фолкпевицата отговаря, че самолетите не летят толкова организирано на ята. Друга възможност е да става въпрос за сателитите на Илон Мъск, които обикалят планетата ни, но досега те най-често са били видими през тъмната част на денонощието.

Светещо НЛО се появи над София преди два месеца, като беше видимо в продължение на няколко дни, алармираха тогава притеснени граждани. Точките в небето бяха десетки и се движеха хаотично, което изключваше да са самолети или други въздухоплавателни средства. По разкази на свидетели странните обекти грейвали вечер, като се задържали за няколко часа и изчезвали. Проверка на "България Днес" показа, че през последните две години по същото време - края на юни и началото на юли, НЛО лети над столицата.

Затова и конспираторите не изключват, че обектите, снимани от Сани, може да са част от тази извънземна инвазия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
satelita na mosk
преди 2 месеца
0
painerkata po fizika e imala 2 zashtoto e pqla na mikrofona :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени