Нора Шопова цели 3 години изплащала дългове

15 Юли 2018, 12:00


Пътят на Нора Шопова като модел изглежда като мечтата за всяко подрастващо момиче – десетки корици на известни списания, всеки месец снимки и ревюта в различна държава, съвместна работа с най-известните имена в световната мода. Този живот обаче не бил чак толкова приказен в началото. Всъщност Нора, която днес е синоптичка в Нова тв, а и сред участниците в новия сезон на „Черешката на тортата”, трябвало да работи почти за без пари цели три години, научи HotArena.

Красавицата от Панагюрище изкарвала хиляди в долари и евро, но системата била такава, че накрая оставала почти без нищо. Омагьосаният кръг започвал с поемането на ангажимент в чужбина. Нора трябвало да се съгласи първоначалните й разходи за път и престой да бъдат поети от дадената агенция, с която работела. Така по-голямата част от процента от всеки изработен хонорар отивал за покриване на тези дългове. За да излезе на плюс, Нора се трудела доста дълго време. Отнело й 3 години, за да изплати задълженията си към всички, с които си сътрудничела. Затова тя помни най-високия си хонорар, но също и факта, че по-голямата част от него отишъл за възстановяване на разходи на агенция.

Иначе най-сериозната сума, която е изкарвала като модел, била за тридневен ангажимент в чужбина, и възлизала на $ 15 000. Тогава Нора работела без почивка и не можела да си позволи да отказва ангажимент, което пък било свързано с непрекъснати пътувания. „Плакала съм, защото съм била сама. Трудно е да си сам в чужбина”, споделя красавицата. След три години борба тя успяла не само да изплати дълговете си, а и съумяла да заделя пари. Днес Нора има спестявания, които възнамерява да инвестира в собствен бизнес. Едва ли обаче ще е скоро, тъй като е доста заета като синоптичка в Нова тв, пише "Уикенд".

Днес Нора Шопова все още приема модни ангажименти, но има свободата да избира кои точно. И напук на всички признания, които е получавала у нас и в чужбина, красавицата също си намира кусури. „Не си харесвам пръстите на краката”, споделя през смях красивата синоптичка. Допълва, че най-много харесва очите си: „Като на майка ми са”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ива
преди 4 години
-1
Мечти,лъжи......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тити
преди 4 години
-6
Абе кой сляп го наема това уродливо изкорубено извънземно с раздалечени очи и тънкоусто
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени