Нора Шопова не можела да приеме загубата на майка си 2 години

03 Юли 2022, 13:05


Нора Шопова трудно приела загубата на майка си, която си отиде през август, 2019 г. На красавицата й отнело две години, за да свикне с мисълта, че родителката й вече не е сред тях. Но и днес Нора, която преди време бе синоптичка в Нова тв, а днес е част от БНТ, се улавя, че в трудни, напрегнати моменти, продължава да изпитва нужда да сподели с майка си, за да й олекне. Тъкмо тогава на Нора й става наистина тежко, защото знае, че не може да й се обади. Но пък мъжът й Траян Косев, с когото се ожениха през август миналата година, винаги е насреща. Той е голямата й любов и подкрепа. 

 

Цели 5 години продължила борбата на майката на Нора. През това време никой извън семейството не знаел, че родителката на красавицата е болна и води битка за живота си. За жалост я изгуби. „Този момент много сериозно ме беляза. Като за едно момиче, което има силна връзка с майка си, бе тежко”, споделя Нора, която на 7 юли ще навърши 31 години. Още когато осъзнала, че ще загуби майка си, тя започнала да забелязва промени в себе си и в отношението си към другите. Вече оценявала повече хората в обкръжението си, както себе си и усилията, които влага във всичко, с което се захване. Красивата моделка прозряла, че раздавайки се, често човек може да стигне дотам, че да не обръща достатъчно внимание на собственото си здраве и приоритети. Здравословният егоизъм не е за пренебрегване. Нора започнала да уважава тялото и чувствата си повече, да се поставя на първо място, което в началото не й било лесно, сподели самата тя в своя медийна изява наскоро.

Моделката оценила важността на пълноценната почивка. Времето й за нея самата включва още медитация, хубава литература, музика. И моментите с любимия Траян, разбира се, с когото често се отправят на кратки пътешествия у нас и в чужбина. Двамата са заедно от 8 години. Били колеги в УНСС, където учели право. Само че Нора решила да поеме по друг професионален път, докато Траян успешно се утвърждава като юрист. В началото, три-четири години, двамата били приятели, при това доста добри приятели, защото често излизали заедно и си споделяли всичко. Даже в един период всеки от тях си имал гадже. Когато Нора се разделила със своето, Траян я утешавал. Той знаел всичките й тревоги, които й помагал да преодолее. Познавали се толкова добре, че били наясно даже с отрицателните си качества. С времето приятелството им, което било подплатено с искреност и пълно доверие, прераснало в любов. Шопова усетила, че е такава, когато й предстояло да замине за САЩ, където имала ангажименти като модел, знаейки, че няма да се видят цяло лято. Когато се завърнала, оказало се и Траян е осъзнал, че ги свързва не само приятелство, а и любов. „Аз се влюбвам в моя съпруг всеки един ден”, казвала е Нора. Тъкмо щастието, на което се радват вече 8 години, е най-важно за красавицата. „Моята най-голяма цел и мисия в живота е била да се омъжа и да имам свое семейство”, сподели Нора в свое интервю наскоро.

Траян й предлага брак навръх рождения й ден на 7 юли 2020 г., след поредица от изненади, които организирал за нея. Последната била, когато бъдещият им кум закарал Нора пред страхотна яхта на язовир „Искър”. Там приятелят й я очаквал с годежния пръстен – на него има снежинка със 7 диамантчета отгоре, защото това е късметлийското й число. На сватбата си миналото лято, която бе голяма и приказна, влюбените събраха над 100 гости.

Двамата обичат да прекарват времето си заедно сред природата, откакто през 2017 г. извървяли Камино де Сантяго – 800 км от Сен Жан Пиер де Пор до Сантяго де Компостела. „През лятото отделяме 3-4 дни до морето, но голямата ни почивка е в планината”, казва Нора. Въпреки че се радват на хармония в отношенията си, моделката рядко говори на лични теми, включително и за Траян. Смята, че трябва да пази личния си живот само за тях, да е отделен от професионалния, за да има баланс.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени