НОВ СКАНДАЛ! Съсед на Жени Калканджиева: Спука ми гумите! Тя бясна: Ще го съдя!

15 Март 2022, 15:29


Междусъседката война около кооперацията на Жени Калканджиева продължава с пълна сила. Съсед на модната шефка се оплака, че злодеи са срязали четирите гуми на джипа му и са му изкъртили огледало.

"Здравейте, вчера в квартал "Бояна" посегнаха на автомобила ми: 4 спукани гуми с нож и 1 изкъртено огледало! Моля за съдействие! Ако някой знае или е видял и случайно разпознае човека от клипа, нека да се свърже с мен! Предлагам 3000 лв за намирането на въпросното лице и изправянето му пред съда. Нека не позволяваме на подобни отрепки да посягат върху нас и да остава всичко това безнаказано! Извършено е на ул. "Поп Евстати Витошки", оплака се потърпевшият Георги в групатра "Забелязано в София".

Мъжът признава, че от години има "сериозни проблеми с Жени Калканджиева", която живее на същата улица. Шефката на "Визаж" често паркира на същото място, където мъжът е имал неблагоразумието да оставиджипа си. Преди време Георги бе пребит от мъжа на миската и дори съди Тачо за нанесения побой.

"На това място от години спира госпожа Евгения Калканджиева, която ми е съсед - живее над мен и върху нейната кола не е имало посегателство до момента! А на моята, паркирана от един ден там, вече има! Срещу мъжа й водя дела за нанесен побой вече втора година... Дали има връзка, вие преценете!", допълва потърпевшият.

Жени Калканджиева обаче е категорична, че няма никакво отношение по темата. Тя дори се закани, че възнамерява да съди съседа си за набеждаване в престъпление. "С тези хора не комуникирам от години! Озадачена съм, че намесват името ми в този случай", отсича Калканджиева, цитирана от Lupa.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДаВини
преди 6 месеца
0
Много бойна Жени !И красива и готина! Ама, давай по-спокойно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 6 месеца
-1
На кой му пука за тази пропаднала пияница?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жени Калканджиев
преди 6 месеца
-12
шеста в света малко ли ти се струва смешко???
Жени Калканджиев
преди 6 месеца
-12
шеста в света малко ли ти се струва смешко???
до Калканаджиева...
преди 6 месеца
0
а стига с това шеста бе жена....колко години ще ни го тикат в носа.....по -точно казано е , че шестата е на ПОСЛЕДНОТО, шесто място след първата! Нещо да кажеш за последното. място, а?.....
Жени Калканджиев
преди 6 месеца
-1
шеста но в СВЕТА!!! правете разлика!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени