Новата Кобилкина: Елен Колева продава интимни съвети

19 Март 2023, 09:00


Елен Колева май се е наканила да става новата Наталия Кобилкина. Актрисата все повече се отдалечава от основната си професия и започва да се занимава с непривични за сцената неща. Най-новото, с което се е заела, е да продава секс съвети във видео поредица в интернет.

 

Брюнетката от Монтана, която като студентка блесна във филма „Шивачки” и след това загроби кариерата си с неуспешна връзка с бизнесмена Александър Найденов-Олинезата, започва да прави подкаст с провокативното заглавие „Секса като божествено проявление”. Грешното членуване е използвано от самата Елен, която е съобщила в социалните мрежи за своето ново начинание. То ще представлява поредица, разпространявана чрез интернет, в която брюнетката ще си партнира с популярния в средите Атанас Велев, който има доста фенове във виртуалното пространство. Той вече прави подкаст с друга популярна в миналото тв звезда – бившата адреналинка Жана. Сега ще работи и с Елен.

Актрисата наскоро е била гост на Атанас и Жана, за да разказва за космоенергетиката – нещо, за което се твърди, че е енергиен метод за лечение. Колева разказва, че се занимавала с тази практика от 2011 г., но разтръби за нея едва по време на пандемията, когато хората се чудеха как да се предпазят от заразяване и с какво да се лекуват. Най-вероятно сега потокът от желаещи да се церят с космическа енергия е намалял, затова Елен е решила да се обърне към темата, който винаги се продава, а именно сексът.

В серия предавания актрисата ще обяснява как сексът е божествено проявление. Какво има предвид, засега не е ясно, но вероятно ще се изясни, ако се гледат серийките й с Атанас. Това обаче няма да става безплатно. „АБОНИРАЙТЕ СЕ, за да може да гледате целите видеа”, призовава Колева, твърдейки, че абонаментът е символичен. Като цяло, подобни поредици в интернет са достъпни без пари, но явно в нейния случай ще трябва да се плаща. Цената до момента не е уточнена, явно ще се съобщава само на желаещите да станат абонати на засуканата звезда.

Елен постепенно сменя не само професията, но и името си. Тя все по-често се представя с новия си псевдоним Елена Калевска. Елена всъщност е истинското й име, което тя сменя, когато решава да става звезда. Откакто обаче реши да се насочи към космоса, енергиите и божествените проявления, отново стана Елена, но този път – с нова фамилия. Това име й било дадено свише.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени