Новата Лейди България спечели титлата с ечемик от лоши очи

19 Март 2022, 12:00


Н овата носителка на „Лейди България Вселена“ грабна титлата въпреки тежко възпаление на окото, което получила ден преди финала. „В деня на конкурса се събудих с подуто и почти затворено око, беше ми излязъл ечемик. Суеверна съм и смятам, че хванах лоши очи на репетицията предишния ден“, разказа пред „Телеграф“ Карина Атанасова, която отвя конкуренцията и грабна голямата награда. 

Новата Лейди България Вселена спечели правото да представи България на световен финал и награден фонд от 3000 лв.,  предоставен от международна болница за обща и естетична медицина. Карина е родом от Стара Загора, но живее в Пловдив, завършила е “Кетъринг и туризъм“, а в момента работи върху своя собствена модна марка като дизайнер.

Освен Карина от конкурса с приз си тръгнаха още две дами - Лилия Билалова, която стана Лейди България Свят и Мария Бойчева, която спечели титлата Лейди България Интернешънъл. Лилия е от София, завършил икономист, управлява фирма за земеделие и селско стопанство. Мария е от Благоевград, успешен инфлуенсър и собственик на българска марка билкови чайове.

Конкурсът беше посветен на България, красавиците дефилираха в традиционни български народни носии, предоставени от ансамбъл „Гайтан“, дизайнерски етно рокли на Елена Христова. В последното дефиле момичетата представиха хореография, облечени в цветовете на българския трибагреник.

Социалната кауза на конкурса се казва “Красотата на България“, посветена на популяризирането на красиви и изпълнени с традиции места у нас. Лауреатът от „Пирин фолк“ Валентин Велчев и танцов колектив „Вангелов“ с хореограф Рангел Вангелов представиха два от най-големите хитове на фестивала „Пирински орли“ и „Наздраве“. Попфолк звездите Антонио и Айви вдигнаха настроението на събитието. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужасии
преди месец
0
В конкурсите по красота трябва да има правило - всичко да е натурално! В другите случаи това са конкурси за изкуствени продукти на пластични хирурзи или кой хирург е с по-добри способности...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени