Новата на Филип Аврамов: Не чувствам вина, че напусна жена си заради мен!

3008
13 Май 2017, 14:00Новата изгора на Филип Аврамов Севинч Ибрахим твърдо отрича да се чувства виновна, че е разделила актьора с бившата му съпруга Милена. „Не съм третото колело. Нещата просто се случиха”, твърди още тя, научи HotArena.

Въпреки че много нейни приятели я упрекват, че е изградила семейство с мъж на друг жена, Севинч не вижда така нещата. А и актьорът сам признава, че отношенията му с бившата му съпруга Милена от доста време не били както трябва.

„Аз не спирам да се влюбвам”, признава актьорът. Той е откровен, че по същия начин хлътнал и по първата си съпруга–Милена.

„Видях я на сцената и много се впечатлих от нея. Тя е изключително красива и реших да направя първата крачка. Посрещна ме леко недружелюбно, но аз си знаех, че един ден обсадата ще падне”, споделя той, цитиран от „24 часа”.

Това се случва, а плод на любовта им е дъщеря им Рая.


Раздялата обаче не е толкова приятна за нито един от двамата. Най-вече за Милена, която с дни не спи в опит да обясни на дъщеря им, защо са се разделили с баща й и как така ще има сестричка от друга жена.

„Тя тежко преживява болката, за нея това е предателство. Не спи, будува, как да обясни на Рая, че има сестричка? На никого не пожелаваме да е на нейно място”, споделят близки на Милена.

Но нито тя, нито Филип Аврамов коментират разрива им. Единственият коментар на актьора е, че е напуснал жена си и чака дете от друга.

Малката Ани вече е на 2 седмици, а актьорът е невероятно щастлив. Той от години мечтае така да кръсти дъщеря си, но импулс го кара в последния момент да кръсти първата си дъщеря Рая.


Попитахме едно момченце, как се казва момичето в корема на мама. И то каза Рая. И импулсивно реших да я кръстим така”, издава още той.


С втората си дъщеря обаче, той сбъдва желанието си да има момиченце на име Ани. И при все, че е луд и по двете си жени, той не забравя за по-голямата си дъщеря.


„Уча я да бъде себе си. Тя е момиченце много хубаво и приятно. На нищо не я уча, тя ме учи мен. Това е истината”, споделя още актьорът.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лъчо
преди 3 години
0
Циганките обикновено никога не чувстват вина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени