Новата премиерша – татуирана канадка! Жената до Кирил Петков е екцентрична бунтарка

16 Декември 2021, 15:00


За пръв път в българската история жената до премиера е чуждестранна гражданка. Съпругата на новоизбрания министър-председател Кирил Петков все още има канадско гражданство и се води постоянно пребиваваща в Република България, а паспортът, с който живее легално у нас, e валиден до 2025 г.

 

Ексцентричната Линда Петкова обаче чупи и други стереотипи. Новата първа дама не се вписва в образа на елегантна половинка на политически лидер най-вече. Заради множеството татyировки, с които е покрила тялото си. Манията й да се татуира се отключила едва преди година, макар с мъжа й и децата й да живеят у нас от близо 15 лета.

 

Линда е притежателка на огромна та татуировка, изобразяваща плетеница с цветя, която е позиционирана на лявото й рамо. Върху гърба си пък е татуирала три лястовици, които символизират трите им деца с Кирил. На другата си ръка има татуирано кексче, отразяващо любовта й към готвенето. На гръдта й лети голяма пеперуда, а най-интимният й татyс се намира между бюста и представлява будистки символ.

 

Въпреки че г-жа Петкова отдавна живее в България, тя все още предпочита да разговаря на родния си английски, а нашия език владее неуверено. На англо-български тя поздрави и съпруга си с за новия му пост във властта в своя фейсбук профил. „Честито на всички! Today is a new dау!!!“, написа Линда, което в превод значи: „Днес е нов ден!“.

 

Още преди да стане премиерша, канадката се отказала от привилегията да живее в резиденция „Бояна“. Самият Кирил Петков обяви, че със семейството му ще продължават да обитават апартамента си на „Цар Шишман“ в центъра нa столицата, пише „Ретро“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ману
Преди 1 година
0
Екстра си е жената. 3 деца му е родила, работи си. И двамата са страхотни. Дано само не се развали премиерът и да заприлича на типичните бай ганьовци от българският парламент. Стискам палци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени