Нови правила във "Фермата" и при дуелите в шоуто. Поощрения и глоби за участниците в сезон 6 на риалитито

474
07 Септември 2020, 14:26


С много нови правила ще изненада „Фермата“ зрители и участници този сезон. Това разкри в предаването „Преди обед“ сценаристът на шоуто Мирон Крумов.

 

В сезон 6 на най-българското риалити Фермерът на седмицата ще определя колко и какъв обем работа ще трябва да свърши цялата група. Има един макет, който участниците виждат всеки ден във фермата. Този макет показва в какво трябва да се превърне стопанството до края на предаването.

 

Задача на фермерът на седмицата е да вземе решение какво от задачите ще бъде свършено по време на неговото управление. Поставените от него цели се „остойностяват“ от екипа на предаването и срещу тях, участниците получават сума, с която да се издържат по време на въпросната седмица. Ако, обаче, не изпълнят задачите следват финансови санкции.

 

Мирон издаде специално за феновете на шоуто, че участникът, заради когото фермерите ще бъдат най-често глобявани е най-забавният фермер - Ангел Тенев, който бързо се превръща и в душата на групата. От жените пък „най-дразнеща“ е безработната левскарка Дана Русева.

 

Битките за дуелите тази година няма да са предварително определени, а всеки участник, отиващ на дуел, ще си ги тегли, както го правят във ФИФА и УЕФА – разкри още Мирон. И обеща да продължава да разкрива още детайли за шоуто в он-лайн рубриката си „Животът зад Фермата“, която се радва на голям интерес от страна на феновете.

 

Тази вечер предстои финалът на първата битка за това от кой пол да е първият фермер на седмицата. Освен това участниците в риалитито за първи път ще влязат във Фермата и ще се запознаят както с мисията на сезона, така и със стопанина и домакин на „Фермата“ – Андрей. Тази вечер предстои и още един първи избор за 21 фермери. Какъв е той ще стане ясно тази вечер от 20.00 часа по bTV.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени