Новият сезон на „Гласът на България“ стартира с авиоконцерт

1479
25 Януари 2018, 13:31


С нечувано изпълнение на 8000 м надморска височина Поли Генова и Иван Лечев обявиха старта на петия сезон на „Гласът на България“, който стартира на 18 февруари по bTV.

Тази година предаването обещава да разбие представите за обикновено музикално шоу и заявката за това вече се случи в самолета по редовната линия София-Варна-София на 22 януари. С този нетрадиционен концерт двамата треньори загатнаха за изненадите  и предизвикателствата в предстоящото търсене на талантливите певци на България. Пътуването за обикновените хора обаче започнало малко шокиращо, защото авиоконцертът бил пазен в тайна до последния момент.

Малко след излитането на самолета Поли Генова неочаквано приветства пътниците на борда, с което предизвика първи бурни реакции: "Аз съм Поли Генова и ви пожелавам приятен полет с нашата специална изненада…" Веднага след това тя запя на живо песента „Да започнем отначало“, докато Иван Лечев й акомпанираше на китара. Изпълнението предизвика почти турбулентно настроение сред пътниците, които през цялото време пляската, пееха и снимаха.

"Много интересна емоция, различна от всичко, което съм изпитвала... Те не очакваха, беше абсолютна тайна, до последно", сподели Поли Генова. „Беше уникално, пътуването ни се разведри“, „Толкова е приятно да ти се случи нещо интересно по време на полет“, „Невероятни са“, бяха само част от коментарите на пътниците, които останаха в добро настроение дълго след края на полета.

Живо изпълнение на борд на самолет у нас досега не е правено и предизвика искрена радост, и позитивни емоции. Благодарение на екипажа на полета организацията на безпрецедентната музикална изненада протече в отлични условия.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени