Новинарят от бТВ Иван Георгиев миел чинии и продавал закуски, за да се издържа

2354
26 Март 2017, 18:00


Новинарят от Би Ти Ви Иван Георгиев е доста словоохотлив за професионалния си път, който никак не е бил лесен, научи HotArena


Докато учел журналистика в Софийския университет, където сред колегите му бил и Антон Хекимян, Иван ходел цели три пъти на бригада в САЩ. Първата година отишъл във Филаделфия и се трудел в супермаркет. Иван се блъскал от сутрин до вечер в хладилните му складове, където температурата варирала от 0 до -40 градуса.


В тази работна атмосфера Иван мръзнал цели 4 години. От полунощ до 4 сутринта пренареждал замразени продукти. В другия край на града Георгиев ходел на второто си работно място – малък ресторант. 


Бъдещият журналист миел чинии. По време на втората година от студентството си Иван заминал за Ню Йорк. Продавал закуски и напитки, работел и като гид на остров Либерти в Статуята на свободата. След третата бригада Иван решил да се съсредоточи върху професионалното си развитие и кандидатствал за стаж в Би Ти Ви. Бързо успял да впечатли шефовете на телевизията с новинарските си умения и след няколко седмици станал част от медията. 


Според мълвата, която циркулира зад кулисите на частната телевизия, именно продуцентката на новините Гена Трайкова е лобирала за повишението на Георгиев от репортер във водещ на новините. Тя еднолично го наложила за говорител, въпреки че по всеобщо мнение нямал необходимите качества. 


Преди 2 години папараците на Уикенд успяха да щракнат Гена и Иван на романтична екскурзия в Солун. Двамата използваха първите топли пролетни лъчи, за да отскочат до съседна Гърция, където необезпокоявани от любопитните хорски очи се отдадоха на любовните си трепети. Дори се заговори, че отношенията им се развивали толкова скорострелно, че Иван, който е родом от Благоевград, се пренесъл да живее в дома на шефката си. Преди да се залюби с Гена, амбициозният репортер имаше връзка с друга своя колежка от Би Ти Ви, докладват запознати. 


Аферата на Гена и Иван продължила близо година, като Гена правела всичко по силите си отношенията с колегата й да не стават публично достояние. Заради голямата разлика във възрастта им - малко повече от 10 години, Трайкова се притеснявала, че връзката й ще се окаже краткотрайна, както се случи в крайна сметка.


Краят между Гена и Иван настъпил заради безкрайната ревност на властната Гена. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени