Ново 20: Ирена Милянкова записа трето висше, ще става учителка

2482
22 Септември 2019, 16:00


След като се пробва като моделка, актриса и брокер на недвижими имоти, Ирена Милянкова смята да придобие поредната си професионална квалификация. Този път тя е решила да става учителка, дочу HotArena.

Многодетната майка, родила цели 6 деца за своите 33 години, се похвали преди дни, че отново ходи на училище. Забременялата на 14 години бивша манекенка може би има неизживян копнеж по чина и тебешира, защото това е трето поред висше образование, с което се захваща. Докато е дундуркала многобройните си наследници, тя е сколасала да завърши Арт колеж по екранни изкуства в София, а след това да запише „Кино и телевизионна режисура” в Нов български университет. Липсва публична информация дали е успяла да вземе диплома от последния си курс на обучение, но тези дни Ирена започна отново да посещава учебни занятия. Този път тя е студентка в Софийския университет, Факултет по науки за образованието и изкуствата.
Справка на „Уикенд” показа, че във въпросния факултет се изучават педагогически специалности, но по някаква причина, която вероятно е известна на хората по високите етажи на управление в университета, той е отделен от Педагогическия. Така или иначе, Ирена Милянкова се е записала именно там. Засега тя не е оповестила публично точно коя специалност е избрала. Най-вероятно обаче ще я изучава задочно, защото учебните занятия за нея вече са започнали, а годината за редовните студенти все още не е открита.

Фактът, че отново е студентка, най-вероятно означава, че хубавата госпожа вече няма да участва в бизнеса с луксозни недвижими имоти на своя съпруг Никола Чолаков. Именно тази работа го събира преди време с благоверната му манекенка, която вече му е родила две момиченце (след четирите деца от предишния си съпруг Росен Чолов-Чолата). Как Ирена ще намира време да учи, докато се грижи за двете си най-малки деца – на годинка и три години, само тя си знае. Вероятно вече е наела жена, която да ѝ помага в домашните задължения. Бащата Никола подкрепя с две ръце решението на жена си да продължава да се образова до безкрайност.

Според много хора идеята да стане учителка може би е най-добрата, хрумвала досега на Ирена във връзка с нейното кариерно развитие. С цели шест деца тя със сигурност разбира поне от едно – как да се оправя с малолетните. Много родители обаче се надяват, че влизайки един ден в клас, няма да „зарази” наследниците им с идеята за ранното майчинство, белязала собствения ѝ живот, а ще ги убеди първо да станат поне пълнолетни, а едва след това са започнат да мислят да бебета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
Преди 1 година
0
Тия двамата са жалки жигола.Незадоволени и избиват комплекси! Смешници, дайте да ви видим колко сте грозни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НБУ
Преди 1 година
-2
Досега се плодеше с дърти дебили, сега ще се плоди с млади. Докато завърши колко ли още ще роди?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Blqk
Преди 1 година
-3
Лигава жаба, грозна да си ебе майката. Ебе се нон стоп и то без да се пази видимо. Че те ромите вече емат по едно, две деца макс и ги правят на по 20 и отгоре, а тая смрад на 15 родила!?!? И то от мазния сводник хахаххахахахахаха Какво ви говори това? На мен - че е проститутка и евтина жалкарка, нищо повече. Манекенка била хахаххахахаха Като си манекенка, що не си на подиум, МА?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ooo
Преди 1 година
-4
Абе,вие драскачите и едно,криво ляво сте уцелили,,шото сте в България...Я,,оставете девойката и пето да вземе,,На мен мен в Рим за вас не ме е еня,,..Иначе дамата ми е много симпатична,,успех и желая..!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени