Ново амплоа! Певицата Лидия се отдаде на рисуване

479
21 Май 2021, 12:00


Рисуване с чаша вино и добра компания успя да оправи настроението на Лидия.

 

Певицата се впусна в нестандартно арт предизвикателство. Лидия признава, че изобщо не може да рисува, но успява да се справи перфектно с поставената задача благодарение на иновативни методи за рисуване и наставленията на специален екип.

 

„Изкарахме си страхотно“, споделя певицата и пусна снимки от интересното си занимание, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Льолю
преди 4 седмици
-1
Добре, че е пластичната хирургия и перхидрола, че на какво приличаше това лелянче, дали роднините и янпознават на снимките
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 4 седмици
-1
Нека да направят нещо ново в областта на фекалната тема. То всеки може да рисува. Нека обаче Лидия да се издриска извън кадър на бяло платно. После да вземе една ролка кухненска хартия, да откъсне голямо парче, да пробие по средата една малка дупка и да вкара вътре четка за рисуване. После да си пъхне края на четката е дупето, с хартията да покрие задните си части, за спази правилата на гугъл и фейсбук и въртейки дупето си да размаже пред камера с четката дрискоча на бялото платно. Ако качи такова видео в тубата ще избие рибата и ще е иновативна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ах!
преди месец
-1
Абсолютни глупости! Ново амплоа, иновативни методи на рисуване, справила се перфектно... Моля? А, то било страхотно изкарване наречено ново амплоа с вино и екип.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени