Ново деколте! Златка Райкова сменя имплантите след раждането

https://hotarena.net/az-jenata/novo-dekolte-zlatka-raikova-smenia-implantite-sled-rajdaneto HotArena.net
Ново деколте! Златка Райкова сменя имплантите след раждането

Русата Златка може да смени силиконовите си импланти. Това ще се случи след раждането на бебе номер 2 за плеймейтката и само ако има нужда, пише България Днес. Блондинката скоро ще дари любимия си Карен с рожба.

„Ще родя планирано – секцио. Ако се наложи, ще сменя силикона в гърдите си, обясни Райкова. Съвсем скоро мацката и любимият й ще обявят пола на бебето с модерно парти.

Тепърва щели да започнат и с покупките за бебето.  

 

 

7 Коментара

?!?!?!

преди 1 година

Те така де, Карен да плати за бомбите пък кой ще ги бара след това ... Една си Златка знае ;)

Коментирай

джейк

преди 1 година

местя го! на кой му пука за тая?

Коментирай

......па

преди 1 година

гОлЕма новинка, че някаква пачавретка си сменя гумените топки след като извадят бебето от нея чрез операция.Просто се подготвя се за следващия баламурняк.

Коментирай

Рени

преди 1 година

С това властно поведение на Златка тип бригаден генерал Карен ще я остави

Коментирай

Само

преди 1 година

Само присмех и презрение заслужават тия ненаситни за внимание, мутанти със ослепяващи зъби, еднакви носове, гумени цици, на които живота е безкрайно дивашко самодоволство и срамно самохвалство запечатоно в селфита. След известно време ще има още по-нови импланти, платени от поредната "голяма любов" каквато беше и Благой Георгиев...

Коментирай

отврат

преди 1 година

Жал ми е за децата на тези.Златка забременява на 2рия месец от запознанството с този, който дори не го познава добре, за да отмъсти на бившия си, който я зарязва или да показва, че не и пука.Представяте ли си майка ви да е забременяла с вас, защото е отмъщавала на бишия си тъпкач.Отврат! А Благой ръси деца без мисъл- хваща поредна жена и дете, все едно то не разбира и грам не му пука как обърква децата си с примера който им дава.Наистина отвратителни хора, плитки, тъпи, живеещи за показността.

Коментирай

Ех

преди 1 година

Сякаш беше вчера когато Златка пъшкаше в Острова на изкушението и се радваше че прави секс в нациолен евир с ангажиран мъж,сякаш беше вчера когато беше евтин парцал а ето днес вече се прави на скромна,добра,мила,морална и даже второ дете чака.Ти да видиш трансформация

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.