Ново шоу: След „Ергенът” идва „Момата”

https://hotarena.net/laifstail/novo-shou-sled-ergenat-idva-momata HotArena.net
Ново шоу: След „Ергенът” идва „Момата”

Ново шоу е на път да изгрее в Би Ти Ви съвсем скоро. След „Ергенът” на ход е „Момата”, твърдят източници на „Уикенд”. Това ще бъде модификация на сеирджийското риалити, снимано в Турция, в която вместо 20 жени да се борят за един мъж ще е обратното – 20 мъже ще се борят за една жена. Смята се, че първата „мома” ще е психоложката Александра Гърдева, която миналата година напусна „Ергенът” по собствено желание, на крачка от финала.


Александра се появи за малко във втория сезон на „Ергенът”, за да се срещне с част от новите участнички, както и с Евгени Генчев. Психоложката задаваше на момичетата въпроси от типа на „Смятате ли, че правите хубав секс?” и „Участвали ли сте в женски бой?”. Срещата можеше спокойно да мине и без нея, но се твърди, че целта е била да подготви зрителите за новия формат, който се обмисля в Би Ти Ви, а именно – „Момата”. Това е логичната последователност, която се следва навсякъде по света. Първо се пуска оригиналният формат с главен герой мъж, а след това – модификацията му, в която обикновено се внедрява някоя от финалистките в „Ергенът”, която обаче не е била избрана за победителка. Не е ясно дали в България ще се използва буквалният превод на английското заглавие – The Bachelorette (Момата), тъй като за доста хора думата звучи като шега. Възможно е да се търсят други варианти, но какви ще са те, в Би Ти Ви тепърва ще мислят. Важното е, че вече се работи по идеите за новия формат.


Александра Гърдева миналата година спечели доста фенове, влизайки в ролята на жертва на по-агресивните момичета в „Ергенът”. На техния фон тя бе разпозната от зрителите като по-интелигентна, сдържана и възпитана. Очакваше се тя да бъде изборът на първия Ерген – Виктор Стоянов, но напусна състезанието но собствено желание, когато в имението бяха останали само три момичета – тя, Дениз Хайрула и Виктория Капитонова, която в крайна сметка победи. Александра каза, че била обидена на Виктор, че не я защитил, когато другите участнички я нападнали. След финала обаче тя бе забелязана няколко пъти в компанията му, докато с победителката Капитонова не бе засечен нито веднъж.
Към момента Гърдева е обявила, че е във връзка, като не съобщава с кого. Това няма да е проблем за бъдещото й участие в „Момата”, тъй като никой не знае какво ще стане, докато настъпи моментът за снимките на риалитито. Не е изключено внезапно да се раздели с мъжа до себе си, за да влезе във формата. Това се случва с много от участничките, които влизат във формата за слава и клиенти. За актуалния Ерген – Евгени Генчев, както „Уикенд” писа, също се знае, че е сериозно обвързан. Това обаче не му пречи да е в риалитито. 

 

 

 

4 Коментара

питър

преди 1 година

ще има ли желаещи за тази мома?

Коментирай

абе,

преди 1 година

''Аре''нЕма нужда.

Коментирай

ne

преди 1 година

за нея не, но за евтина слава ще се запишат само хомосапиенси

Коментирай

хорейшо

преди 1 година

или само хомо-та

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.