Новородената внучка на Митьо Очите болна, щерка му се крие от съда (Подробности)

3410
23 Ноември 2018, 13:42


Голямата дъщеря на Димитър Желязков – Митьо Очите, не е изчезнала, както се твърдеше през последния месец. Оказа се, че Станислава се намира в България, но не се явявала на разпит в съда, защото новороденото й детенце било болно, разбра HotArena.

 

Младата майка твърди, че е получила призовката и се учудва защо това не е отчетено в спецсъда. Пред дни наследничката на несебърския Ал Капоне трябвало да бъде разпитана в Специализирания наказателен съд във връзка със стрелбата срещу баща й Димитър Желязков през юни 2016 г. Тя обаче се оказала нередовно призована, а от това, което изчел в съдебната зала съдия Стоян Тонев, станало ясно, че призовката е върната и в нея било отбелязано, че „лицето не живее на посочения адрес“, пише „Флагман“, цитиран от „Ретро“.

 

Според Станислава ситуацията била различна. Самата тя пратила писмо до „Флагман“, за да обясни отсъствието си от съдебната зала. „Редовно бях призована за заседанието на 14.11.2018 г., получила съм призовката си и поради това, че детенцето ми е болно, не  можах да се явя. За здравословното му състояние съм представила нужните документи на уважаемия съд“, пише щерката на Желязков.

 

В съдебните протоколи охбаче не бе отчетено, че тя е получила редовно призовка. Същевременно в съда българската прокуратура очаква решението на съда в Турция за екстрадацията на Митьо Очите вече повече от два месеца. Засега новини от Истанбул няма, освен че делото върви.

 

Станислава роди момиченце през август, което кръсти Тиана – на жестоко убитата при терористичен акт Тянка, родната й майка.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени