Общински съветник би шута на Мис Силикон заради мръснишки снимки

https://hotarena.net/laifstail/obshtinski-savetnik-bi-shuta-na-mis-silikon-zaradi-mrasnishki-snimki HotArena.net
Общински съветник би шута на Мис Силикон заради мръснишки снимки

Настоящата носителка на титлата Мис Силикон Жасмина Стоичкова остана без гадже, научи HotArena.

Общински съветник от Стара Загора и би шута след няколко скандални кадъра на миската, която спечели короната. Жаси била интимна с общинския съветник повече от година.  Според запознати той се държал като принцеса с нея и угаждал на всичките й капризи. Балонът на щастието й се спукал заради провокативни кадри след финала на конкурса. В началото снимките не притеснявали половинката й, но в последствие все по-често из града се чували подигравателни коментари как може общински съветник да дели легло и покрив с девойка, която показва прелестите си по снимки в социалните мрежи.

С днешна дата Стоичкова е натирена от вече бившата си половинка и е в усилено търсене на нов мъж до себе си, който да се грижи за нея. Както Телеграф писа, миската е с основно образование, след като не успяла да вземе матурите си след 12-и клас.

4 Коментара

hhhhhhhh

преди 2 години

Е, курва си е взел за жена, пък после се сърди? Ама голяма принцеса е тоя. Педераст.

Коментирай

Деян

преди 2 години

Как Жасмина? Тва на снимката е Анджелина Атанасова. Как може да са толкова еднакви бе? После викат: аз съм уникална :D ха-ха-ха

Коментирай

ХАХАХА

преди 2 години

никаква анджелина не е отиди на очен лекар ако имаш нужда

Коментирай

до хахаххаха

преди 2 години

виж че иронизира бе дебил ясно ни е че не е грозната анджелина с кръглат като месечина глава

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.