Общността на обратните обожава Галена, направиха я героиня в книга

1446
27 Април 2021, 14:00


Фолкпевицата стана част от издание на родната общност на лесбийките и гейовете, тъй като открито ги подкрепя. В частта, посветена на нея в книгата, изпълнителката разказва защо се е включила в последния прайд в столицата и че е разочарована от феновете си, които не я подкрепят, видя HotArena.

"Прайдът е събитие с изключителна важност, което задължително трябва да продължава да се състои всяка година. Може да отнеме още едно-две поколения, но съм сигурна, че ще дойде моментът, когато сексуалната ориентация ще бъде последното нещо, което ще определя как възприемаме даден човек", казва фолкпевицата.

Заради позицията й част от феновете на Галена възнегодуваха, но тя яростно им отвръща. "Ако някой мой фен е бил разочарован от участието ми на прайда, то аз съм два пъти по-разочарована от него или нея. През моята близо 17-годишна кариера съм се сблъсквала с какви ли не предразсъдъци и съм свикнала да съм крива на някого. Не ми е цел в живота да бъда харесвана от всички, това би означавало, че не правя нещо, както трябва", категорична е чалга дивата, която признава, че не може да приеме мисленето на някои млади хора.

Галена прави и сравнение между отношението към попфолка и хората с нетрадиционна сексуална ориентация, писа "България Днес".

"Попфолкът, макар и най-масов в България, винаги е бил и най-отричан. По това си приличаме, дори само за това трябва да се подкрепяме. Моите колеги трябва публично и бе страх да заявят подкрепата си, тъй като това е най-малкото", казва още в книгата фолкаджийката. По нейни думи не е тайна, че гейовете и лесбийките винаги са засвидетелствали любовта към точно този музикален жанр. Галена признава, че всекидневно общува с такива хора. "Работя с тях, те са едни от най-близките ми. Възхищавам се на начина, по който живеят живота си. Бих ги празнувала всеки ден, ако можех", допълва в изповедта си в изданието Галена, която живее с мъжа си Галин и има двама синове.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 месеца
0
Ясно е, че едва ли и пука. Какво се връзвате и вие. Всичко е бизнес, всичко е за пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 месеца
-5
допълва в изповедта си в изданието Галена, която живее с мъжа си Галин и има двама синове. Ми дано ти доведат любовник и двама зетове, като е толкова яко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
-3
Само сбърканяци може да обожават една сбърканячка.И стига вече с това попфолк.Това което изпълнява тази прослойка е циганско-ориенталски мазнотии и простотии и няма нищо общо с българския фолклор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди 3 месеца
-1
Стилиста й също май е от др бряг
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени