Обвиниха Биляниш в кражба, тя: Не е вярно!

23 Февруари 2023, 17:00


Напористи фенове обвиниха Биляниш, че новата й песен е крадена от сръбската изпълнителка Брескавица. Пред „Телеграф“ самата Биляна Лазарова - Биляниш коментира, че вместо да й извадят очите, са й изписали веждите. „На всички хейтъри съм много благодарна, защото без тях нямаше да съм звезда на Балканите“, отвърна българката.

Това ни е манталитетът на българите, сърбите са на светлинни години от нас. Изпълнителите им дори и да пуснат нещо бозаво, те ги боготворят. Тук, когато се предложи нещо по-развито, правят всичко възможно да те съсипят. Само че този път негативните им коментари ме изхвърлиха в Космоса. Под клипа всички тагваха сръбската певица и тя всъщност по този начин ме забеляза. Качи ме на стори и написа: „Успех на моето момиче“. Ако не бяха всички грозни изказки, колежката ми нямаше да го види“, разказа Биляна.

Открай време българи, сърби, румънци си правим кавъри на песните. Много от великите български хитове са кавъри, не са наши. Обаче досега никой не го забелязваше това нещо. Решиха точно мен да нападнат, но това пък направи песента ми „Искам“ по-популярна и ме запозна с Брескавица“, сподели самата тя.

Така стана ясно, че песента на Биляниш, която е кавър по сръбската Losa („Лоша“) на Брескавица, всъщност започва да се превръща в тотален хит в региона и нищо чудно да измести оригинала по популярност.

Подобен пример имаме и с „Луда по тебе“ на Камелия, която е кавър по парче на Лепа Брена, но определено е доста по-популярна от оригинала, дори в Сърбия я пеят.

Джокович преди години пя варианта на Камелия, а не на Лепотица, и цял свят го видя.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени