Очевидец: Трупове на болни умрели животни в колбасите на Маджаров, млякото им фрашкано с антибиотици

109140
05 Февруари 2020, 17:07


Безкрайно притеснителен сигнал, свързан с производителя Димитър Маджаров, гръмна в медиите.

В сигнал до alarmanews.com се твърди, че мастития пловдивски млекопроизводител Димитър Маджаров трови населението и децата на България с един от най – скъпите колбасарски и млечни продукти на пазара. Публикуваме, без редакторска намеса, започвайки с очевидец дългогодишен работник, напуснал предприятията на фамилията, който твърди, че разполага с доказателства за редица фрапантни нередности в производствата на сирена и колбаси.Г.И. е категоричен, че от 5-6 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с лекарства, тъпчат ги с хормони.

Труповете на умрелите животни отиват в колбасите, а млякото им- в производството. Затова хората развиват резистентност към антибиотици и болестите мутират. Всичко започва от фермата, а в мандрата се случва магията. Естествено, чрез млякото заразата отива в организма на невинните хора и малките деца. Заради това много от нас имат болки в стомаха, страдат от заболявания на червата, често вдигат висока температура, оплакват се от отпадналост.

Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, твърдят лекари и причината за това е в наличието на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е тайна, че и понижената полова функция при мъжете е в резултат на женските полови хормони и мелатонина в млякото. На какво се дължат досадните тийнейджърски пъпки „акне“? Според лекари- дерматолози, в момента, в който младежите спрат да пият мляко и да си хапват млечни продукти, гнойните пъпки от лицата им изчезват. Доказано е, че 90% от кравето мляко представлява т.нар. казеин. Причината е свързана с необходимостта от бърз растеж на животните. Когато казеинът се извлече от млякото, той всъщност не е нищо друго, освен едно лепило, използвано да се залепят лепенки върху бирените бутилки. Същото лепило се прилага и в мебелната промишленост. Когато с чаша мляко „пием” казеин – тялото ни веднага усеща този чист протеин и започва да произвежда хистамини. Накрая те стават слуз. Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото започва да се натрупва в организма и стартират болестите на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет тип 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, напомни д-р Георги Гайдурков, специалист по нутрициология (наука за храненето). Следват заболявания на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Получихме сигнал, който тепърва ще проверим.

Жители на град Стамболийски /където се намира мандрата на Маджаров/ твърдят, че отделяната при преработката на млякото преварена суроватка се излива директно в канализацията на града. Вместо да инвестира в пречиствателна станция, Маджаров е сключил фиктивен договор с фирма, на която уж продава отпадъка от преработката на млякото. И един интересен факт- Димитър Маджаров като добър работодател е сериозно „загрижен“ за своите работници, дори се е ангажирал с изхранването им.

Към фирмата има кухня, която готви за 300 работника , разбира се, с месо от фермата и когато в менюто на работниците имало овче месо или курбан- чорба, ресторантът бил празен, работниците не поръчвали, защото знаели какво ядат. Друг работник във фермата, потресен от случващото се там, разкривa как върнатите от търговските вериги и от магазините продукти с изтекъл срок на годност се вкарват в новото производство, като преди това стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат така и с години.

„Нямате представа за какво говорим- тонове развалени луканки и салами с мухъл по тях.“, твърди М.Т. „Случвало се е да се съберат по 35 палета дори. Ако се случи през това време да има проверка, изваждат се от камерите, крие ги в други помещения, стоят там по 2- 3 дена, размразяват се и после пак в минусовите камери.“ Този сигнал е обезпокоителен и от редакцията на АЛАРМА преценихме, че e редно да се информира обществото за евентуалните нередности. Решихме да го публикуваме на части поради дължината и многото изложени притеснителни твърдения. Ако информацията от сигнала е истина, е нужно да се предприемат сериозни мерки, като не се позволи да отровят децата ни и то със скъпоплатена храна, минаваща за качествен продукт! Дали твърденията в сигнала са истина не можем да твърдим, но са скандални и обмисляме да сезираме БАБХ да направи проверка по случая. Очаквайте ексклузивна информация за роднинските връзки на фамилия Маджарови с богатия турски род Ясемин. Разполагаме със снимков и видео материал. Редакцията дава право на отговор на засегнатите страни.

ВАЖНО! След публикацията на тази статия, получихме 2 вида сигнали в редакцията. Едните са, че това е ЛИЧНО ОТМЪЩЕНИЕ към Маджаров от недоволен служител. А другите са точно обратното – ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ СА СЪЩИТЕ, това е реалността в безобразния капитализъм, който въведохме.

Имайте това предвид като четете – може всичко да е лично отношение, но по-вероятно е просто един гневен работник да е изкарал практика, която се отнася практически до ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Т.е. всичко на пазара е това, което е и при тази фирма. И е необходима генерално нова държавна политика по контрол и въвеждане на ред…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 4 месеца
-1
Конкуренцията е уплашена и не спи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аззззззз
преди 4 месеца
-1
Хора,не си позволявайте да неглежирате тези сигнали.Това е вярно, храните са тъпкани с отрови и боклуци, за да печелят такива като Маджаров.Няма контрол, подкупи и всичко върху хората.Затова сме най болната нация, защото няма контрол и въобще не се знае какво ядем.Съд и затвор за тези алчни производители..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
p9kgГеорги Станев
преди 4 месеца
-4
Мляко от трупове ? Интересно как се доят трупове.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Азсъм
преди 4 месеца
-1
Жорко май не си разбрал ,контекста, Трупове за колбаси , мляко за млечни продукти !
111
преди 4 месеца
0
То и по физиономията му личи що за стока е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иванова
преди 4 месеца
-1
Уважавала съм тази марка.Ако е виновен да си поправи грешките, да се провери обстойно и да бъде достоен бизнесмен!Защото ако е вярно ще отговаря един ден за всичко!Няма да му се размине.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели
преди 4 месеца
-1
То проверки има.Само,че им се плаща солидно за да си затварят очите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели
преди 4 месеца
-1
То проверки има.Само,че им се плаща солидно за да си затварят очите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тянка Иванова
преди 4 месеца
-2
Това го чета от толкова време... досега никой ли не се сезира ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мб
преди 4 месеца
-4
Ами проверете сигнала и след това пишете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вили Андреева
преди 4 месеца
0
Ужас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени