Огнена стихия обгори дома на бившата жена на Бойко Борисов

2664
27 Октомври 2017, 14:00


Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов е сред пострадалите от опустошителните пожари в Америка, научи HotArena“. Огнената стихия, върлуваща зад Океана повече от седмица, едва не изпепелила до основи дома на д-р Стела Костова.

Къщата на екссъпругата на министър-председателя се намира в най-луксозния квартал в Лос Анджелис – небезизвестния „Ориндж Каунти“. Макар районът да се оказал в периферията на пожара, и там положението било бедствено. Наложило се тя и настоящият й мъж Стефан Абаджиев, както и хората от съседните до тяхната къщи да бъдат евакуирани по спешност. За щастие, физически всички те били невредими, но недвижимото им имущество пострадало сериозно.

За да извести приятелите си в социалните мрежи, че е здрава и е добре, Стела сподели четири ужасяващи снимки от огнения ад, както и няколко реда, написани на английски език, изразяващи подкрепата й към всички жертви. „Майката природа в най-лошата й светлина. Ситуацията в „Ориндж Каунти“ е подобна. Благодарим на смелите пожарникари, които правят всичко възможно, за да запазят природата и домовете ни, изправяйки се срещу сграбчващите огън и вятър. На приятелите, които живеят в района, останете в безопасност“, гласи публикацията на Стела.

Тя е успяла да спаси от пламъците и любимото си куче Айра, но огромната й цветна градина, за която ежедневно полагала усилия, била погълната от бедствието. По външната фасада на къщата й също имало необратими повреди, но поне всички в квартала разполагали със застраховки, които да покрият щетите, пише "Ретро".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени