Огромен скандал във Фонд „Земеделие”! Любовница на Румен Порожанов се хвали: Хванала съм го за топките с таен запис!

11009
18 Май 2016, 12:55


Любовница на Румен Пoрожанов го изнудва с таен запис, научи ексклузивно HotArena!


Вирджиния Драгомирова
, която поне по документи се води младши експерт във Фонд "Земеделие” координиращ европейски плащания по Програма за развитието на селските райони, се е изживявала като шеф в сянка на известната държавна структура. Това гласи сигнал, получен на редакционния имейл на HotArena от служителка на фонда.

Според информацията, Драгомирова е любовница на директора Румен Порожанов и това не е тайна за никой. Двамата дори и не се криели.  Те имали постоянна секс връзка от няколко години, а кариерното развитие на Вирджиния се дължи единствено и само на нейните креватни способности.

Момичето, което на външен вид трудно може да бъде оприличено на красавица, имало доста разкрепостено поведение.

Тя е много глуповата, дразнещо надута и нахално пробивна. Влезе под кожата на директора, после в леглото му и се възползва на максимум. Дори пред много близки колеги е казвала, че не й пука от никой и за нищо, защото има секс записи с Румен Порожанов. Буквално го била хванала за топките. И ако някой ден реши да я махне и спре кранчето, тя ще го срине”, твърди нашата информаторка.

Записите са направени в любовната квартира на двамата в баровския столичен квартал „Бояна”. Секс сцени обаче е имало и в сградата на Фонд „Земеделие” на столичния бул. Цар Борис III. Според източникът на HotArena Порожанов е станал за пълно посмешище покрай интимната си авантюра с колежката.

Вирджиния била и супер ревнива, разказва информаторката ни. Тя се дразнила много когато Порожанов се заглеждал по някоя друга колежка. Следвала сцена достойна за тъпа латиноамериканска сапунка. Младшата експертка влизала в кабинета на директора на Фонд „Земеделие”, започвала да троши вази и чинии и после излизала с тряскаща врата. Порожанов пък не смеел и думичка да каже в този момент. Изглеждал като препикано мушкато.

Наглостта на чиновничката се проявявала и по още един начин. От половин година насам тя всяка сутрин паркирала колата си на служебния паркинг пред входа на Фонда, баш на мястото определено за директора. И го правила нарочно демонстративно, а не защото нямало други места за спиране.

За госпожица Драгомирова има и друг още по-скандален слух. Че се представяла на фирми, които работят с Фонд „Земеделие” като личния касиер на шефа. Твърди се, че тя взимала подкупи от името на Порожанов като в замяна обещавала отпускане на средства от европейски програми. 

Бащата на скандалната чиновничка е Васил Драгомиров – изпълнителен директор на фирма “ТИТАН”. Сметопочистващата фирма е собственост на скандално известния бизнесмен Димитър Борисов-Гърнето.

Румен Порожанов пък официално е женен, но съпругата му знаела за уж тайната му любовна афера с младата колежка и нямала нищо против, разкрива нашия източник. Половинката на висшия чиновник се интересувала не толкова от запазването на любовта в семейното им ложе, а от много по-практични неща. Като пари. Много, много, много пари.


Веска Тодорова Порожанова и мъжа й имат влогове и акции за милиони. Според задължителната декларация в Сметната палата на влог двамата заедно разполагат само с 32 700 лв. и 12 855 щатски долара. След фалита на банка КТБ обаче стана ясно, че картината е много по-различна. Те имали в банката точно 835 093 900 лв и 10 стотинки.

Любовницата Вирджиния Драгомирова също е много добре финансово. Според разкритие на вестник „Уикенд” в ДАНС срещу нея има подадени няколко сигнала от строителни фирми, които се оплаквали, че откровено са рекетирани от дамата, която на срещите си с тях ползвала свободно името на Румен Порожанов. 

Имало случай на рекет на фирма за строителство и монтаж, чиито началници са платили 200 000 лева подкуп на въпросната служителка, за да им бъдат отпуснати пари от европейските средства. В друг случай Вирджиния е искала сумата от 100 000 лева, като е заплашила строителен бизнесмен, че ще коригира финансовата оценка на обект, изграждан с парите на европейските данъкоплатци.

 

Очаквайте в HotArena още пикантни разкрития за горещата любовна афера във Фонд „Земеделие”! По кое време на деня влюбените го правят в директорския кабинет? Има ли Порожанов белези по тялото след това и какви по-точно? + уникални хард селфита на държавната чиновничка Вирджиния на които лъсват без цензура гърдите й? Скоро…

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени