Окончателно! Жената на Блатечки заживя с негов колега (Режисьорката щастлива с новия си)

6160
27 Март 2019, 14:00


Катерина Горанова окончателно е затворила страницата с бившия си мъж Асен Блатечки и е заживяла при негов колега, пише „Галерия“.

 

Режисьорката е напуснала семейното гнездо, където само допреди година живееха заедно с дъщеря си Катя, и се е пренесла при новия си приятел.

 

Припомняме, че Катерина кръшна на актьора с по-млад мъж, познат в театралните среди. Въпреки сприхавия си нрав, Блатечки бе готов да й прости, но режисьорката осъзнала, че с Асен вече нямат бъдеще.

 

След раздялата актьорът се изнесъл, а преди близо месец Горанова също си събрала багажа. Дъщеря им вече е студентка и Катерина преценила, че е най-добре момичето да се уедини.

 

Новото й гадже не е популярна личност, което особено се харесвало на режисьорката. През годините, в които с Блатечки живееха на семейни начала, звездният му статут неведнъж е бил причина за скандали между тях. Като секссимвол на родното кино, актьорът често кривваше от правия път със свои фенки и колежки. Именно след една такава забежка актрисата и модел Диляна Попова забременя от него и макар Катерина да му прости, хорското мнение я разяждаше отвътре.

 

„Сега е спокойна в новата си връзка, защото мъжът до нея не е публична личност и каквито и проблеми да имат, ще си останат между тях“, коментират нейни колеги.  

 

Както „Галерия“ писа, след раздялата Блатечки отново се е върнал при Диляна Попова и двамата заедно гледат общия им син Борил. Голямата му дъщеря също се включва в грижите за брат си, макар отношението й към Диляна да е все още хладно.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е, и ?
преди 2 години
0
Голяма грешка беше, че си прибира Асенчо у дома след аферата с Диляна. Трябваше още тогава да й светне лампата и да си търси щастието другаде. Пожелавам й да е щастлива. Всеки го заслужава и не сме ние тези, които да ги съдим...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пепи
преди 2 години
-5
Ха-ха-ха-ха ето ги нашите "морални "артисти, които всеки ден ни натрапвате като някакъв "елит". Престанете да ги натрапвате на младото поколение. Пълни ненормалници са тези, които свързват живота си с артисти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени