Онлайн измамници „умориха" Валя Ахчиева

642
03 Декември 2020, 14:00


Валя Ахчиева е поредната жертва на интернет измама, узна HotArena.


След като редица нейни колеги изгоряха по подобни схеми, сценарият, в който бе въвлечена водещата, е повече от зловещ. Месеци наред лицето й бе използвано неправомерно за реклама на менте лекарство, което се продавало като топъл хляб, благодарение на фалшивите разкази от името на Ахчиева. За ужас на схемаджиите обаче тя не останала безучастна към измамата като други популярни личности, а решила да ги разследва. 


"От няколко месеца ударно се разпространява фалшиво интервю с мен, в което "рекламирам" хранителната добавка Гермитокс, която ми била спасила живота, след като съм я била употребявала", разказва Ахчиева. "Някакъв репортер без име ме пита за моето сериозно заболяване. Как паразити били изяли единия ми бъбрек, а лекарите гледали да изкарат пари от такива хора с инфекция от паразити и ги оставяли да умрат. В рекламата се казва, че съм прекарала три месеца в болница, как съм си помислила, че ще умра, но стар приятел от Министерството на здравеопазването ме бил спасил. С нов препарат срещу паразити Гермитокс. Лекарите, които изпомпвали пари от мен, били арестувани и давали показания", споделя журналистката и добавя, че всичко е лъжа. 


Тя незабавно уведомила ГДБОБ, а районната прокуратура в София образувала проверка по сигнала за измамното интервю. Междувременно Валя решила да се престори на клиент и поръчала от менте лекарството, представяйки се с фалшиво име, пише Ретро. Установила, че от 2 места й пращат 2 различни по съдържание продукта. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени