Операция от перитонит уби Джони Пенков

1790
07 Октомври 2021, 11:57


„Последната операция, която се наложи да му направят на Джони Пенков, от перитонит го съсипа.

Почина в Пирогов милия, дъщеря му беше до него. Много тъжно, мъчно ми е много. Сърцето му не издържа. Живя година с три и повече операция на гръбначния прешлен, после не можа да се възстанови от нито една, залежа се и стана белята." това сподели през сълзи режисьорът Джеки Стоев за последните часове на най-добрия си приятел- Джони Пенков. Следобед във вторник талантливият актьор си отиде от този свят на 87 години, след като почти година се лекува от множество заболявания.

"Всичко много му се събра. Получи се въртележка. Тъкмо се оправи от едното, се получи друго. Особено последното. Имаше ужасяващи болки не можеше да говори. Пак се опитваше да се шегува, помълчахме си малко по телефона сякаш той знаеше, че за последното се чуваме“, каза още Джеки Стоев. Той уточни, че поклонението ще е през уикенда в църквата Свети Георги, в която Джони е кръстен.

„Ако доживея до рождения си ден през ноември, ще черпя. Веднъж вече се случи чудо, дано пак, оптимист съм“.  Това бях последните думи на Джони Пенков, които той изрече само преди две седмици, писа "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДаВини
преди 2 месеца
0
Мир на праха му. Отиват си истинските хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени