Оперираха жената-каучук

751
25 Февруари 2021, 17:08


На поредната тежка операция се подложи уникалната Жена каучук - Вили Кожухарова, узна HotArena.


72-годишната вариететна актриса, която дълги години бе номер едно у нас и по света, претърпя сложна операция на зъбите. Сериозни проблеми налагат изваждането им и замяната им с нови временни такива. Интервенцията бе с пълна упойка и сериозно бе притеснила Вили.


"Сложна операция е, трае два-три часа. Страхувам се малко. Все пак това е пълна упойка и всичко може да се случи!" - притеснено сподели Кожухарова часове преди операцията, за която е получила финансова подкрепа от президента на известна българска фирма.


За щастие операцията е преминала благополучно и Вили вече се възстановява. Жената, която дълги години изумяваше света с уменията си, е у дома и се е отдала на почивка. Оплаква се само от паднало кръвно вследствие на пълната упойка.


Преди години Вили се подложи на други две сложни операции в рамките на шест месеца за смяна на тазобедрените стави. След интервенциите известната още като Мис Кобрита дама успя да възвърне бързо формата си и удиви лекарите, като върна каучука в живота си.


"Имам силен дух! Каквито и болежки и спънки да имам в живота си, духа не го губя никога!" - разкрива Вили, която плануваше голям спектакъл за 70-годишния си юбилей, но впоследствие се отказа от идеята. Кожухарова е категорична, че не би се ваксинирала за коронавирус. Тя е твърдо против ваксините и за целия си живот има поставена само една. "Когато бях ученичка, скачах от прозореца, за да избягам от ваксините" - спомня си вариететната звезда, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени