Оперират Сашка Васева повторно! Първата интервенция премина успешно!

01 Ноември 2021, 14:00


До броени дни се очаква родната изпълнителка Сашка Васева да бъде оперирана повторно, след като първата й операция е Германия за отстраняване на тyмор в главата й премина успешно. Това разкри пред „Телеграф“ съпругът й Христо Бакърджиев, който е неотлъчно дo нея в болницата.

 

„Първата операция мина успешно. Част от тумора е премахната. В момента е стабилизирана и се възстановява добpe”, категоричен е Христо. На въпроса ни кога се очаква повторната операция, той отговаря: „Много ми се иска да ви кажа точна дата, но към момента не мога. И аз само това питам лекарите. Всичко зависи от изследванията и показателите, когато са достатъчно добри и тя е стабилна, ще бъде оперирана отново. Надявам се това да е най-скоро“.

 

Бакърджиев сподели, че силно вярва, че съпругата му ще може да си върне и зрението. „Знаете ли, аз съм оптимист и вярвам, че ще успее да си върне зрението. Може да не е веднага, но медицината толкова бързо напредва, че след година-две, три съм сигурен ще бъде измислен лек.“

 

Той отново изказа благодарност към всички колеги, почитатели и близки на Васева, които са се отзовали и са помогнали в набирането на средства.

 

„Парите са далеч от цялата нужна сума, но аз съм благодарен на всеки, който е помогнал. Защото в Германия наистина застраховките покриват много лечения, но при най-добрите лекари трябва да се плати. Аз никога няма да я оставя, още веднъж благодаря на всички за подкрепата“, развълнувано допълни Бакърджиев.

 

Актуалната дарителска сметка за всеки, който иска и може да помогне на Сашка Васева, е: IBAN: BG86RZBB91554455289907

SWIFT/B1C: RZBBBGSF
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени