Опищя мрежата! Брадърът Здравко ужилен от паркоцените

01 Юли 2022, 13:00


Здравко Василев, нашумял с участието си в първото издание на ВИП Брадър, предизвика брожение в община Царево, след като качи в мрежите касов бон за паркиране на ул. „Христо Ботев” в централната част на градчето.

„Царево ме загуби! Паркомясто на час струва 4 лева, това го няма дори и в София”, изля възмущението си хотелиерът от Приморско.

Шефката на фирмата обаче, която стопанисва на частно паркингите в Царево, не му остана длъжна. „Здравко Василев е залязваща, да не кажа забравена звезда от миналото, която много иска да блесне на небоскона на политиката и бизнеса. И като няма качества да се открои в обществото, прави евтини сензации из социалните мрежи, показвайки касова бележка от паркирана в неделя в центъра на Царево кола за 4 лв., което е напълно нормална практика в летния сезон за всички аналогични на Царево курортни градове”, отвърна на дара на брадъра бизнес дамата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анонимен
преди месец
0
Ми не… не е нормално за град като Царево да струва 4 лв един час паркинг. Аз живея на туристически остров, и плащаме 1€ за 3 часа паркинг. В разгара на сезона след 21:00 е безплатно навсякъде. Такаче съм съгласна с него.Обожавам Царево прекрастно място, но в последните години стана прекалено скъпо, а цените не отговарят на сервиза който получаваш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени