Определено не правете това – как да привлечете вниманието на мъж по време на първа среща?

559
20 Октомври 2021, 16:05


Ако сте добре възпитана дама, вероятно знаете колко трудно може да бъде да привлечете вниманието на мъжа срещу вас. Обикновено се налага да използвате някои малки трикове, с които да останете естествени по време на цялата среща, но и да не показвате прекалено голяма част от себе си. Балансът е ключът към успеха и днес сме решили да ви дадем няколко основни съвета по отношение на поведението ви, ако за първи път се срещате с мъжа на живота ви.

Какво да не правите по време на първа среща?

Вероятно сте попадали вече на най-добрите сайтове за запознанства и сте приемали да излезете на среща с непознат мъж. Често успехът на тези моменти не е особен и сте се чудили дали проблемът не е във вас. За да не бъдете отново разочаровани, ви препоръчваме преди всичко да бъдете естествени. Не поддържайте фалшив образ, защото това е много трудно за един по-продължителен период от време. Изберете семпли дрехи и нежен грим. Не залагайте на екстравагантна визия, която може да се стори прекалена на партньора срещу вас. Говорете спокойно и обърнете внимание на бъдещите си планове за живота. Избягвайте да говорите за работа, защото се смята, че работохолиците не обръщат достатъчно внимание на семейството и половинката си. А в крайна сметка не бива да забравяте и каква е целта на тази ваша среща.

Как да спечелим вниманието на мъжа срещу нас?

Ако сте на първа среща, може да предложите нещо по-нестандартно след вечеря. Бъдете сигурни, че идеята ви ще му хареса. Това може да е разходка в паркa, където да завършите вечерята със сладолед, да гледате филм по негов избор или да посетите джаз клуб, ако той е фен на тази музика. В случай, че откриете любимите му занимания и ги използвате правилно, ще спечелите сърцето му още след тези моменти.

Минутите на опознаване между двама души са едни от най-паметните във всяка една връзка. Трудно се забравя първата среща и тя се запечатва завинаги в съзнанието. Дайте всичко от себе си, но и не прекалявайте. Носете се по течението и бъдете естествени. Каквото трябва, ще стане, без значение колко усилия ще хвърлите. Насладете се на момента и се отпуснете!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени