Орган Мурад на нож със Сузанита: Не общувам с нея, не знам какво прави (Подробности)

04 Април 2022, 12:06


На нож са Сузанита и Opxaн Мурад! Легендарният музикант и единствената му дъщеря не общуват и не са се срещали от месеци. Мурад не се вълнува изобщо от кариерата на щерка си.

 

Враждата между тях се заражда, след като Орхан разбива семейството. По думи на бившата му вече жена той си е хванал любовница. Младата певица взе страната на майка си Шенай след развода й с изпълнителя на „Хиляди слънца“. Сузанита заживя с мама и не искаше да чуе за татко й, който разби семейството им. По-късно се премести при гаджето си - атлета Марк Славов.

 

Мурад признава, че не се бърка в живота на единствената си наследница. Опитвал е само да дава съвети за музика, но щерка му не го слушала. „Опитвал съм се, но се оказа, че аз не съм точно нейният ментор. С други хора в екип се занимава със собствената си кариера. Не следя кариерата й. Не знам докъде са стигнали. Даже не знам какво правят в момента, дали правят нещо“, обясни Орхан.

 

Той няколко пъти й дава съвети. Един от тях е да спре да се занимава с музика. „Ако съм на нейно място, няма да се занимавам с музика в България. Засега не ме е послушала“, споделя Мурад, пише „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 месеца
0
А къде ще се занимава с музика? Навън кой ще й обърне внимание? То в България едва се намери кой, дори с известен баща и с толкова провокации, но тази няма да я бъде дълго. Те и тризначките в България са известни, всеки ги познава, но са за присмех и посмешище на всички. Та и тази вече е кажи-речи на същия хал. Популярна, но това няма да й носи никакви дивиденти, особено пък в дългосрочен план.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди 2 месеца
0
Има високото чело на баща си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lina
преди 2 месеца
0
Кой точно орган на мурад?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени