Орлин Горанов разкри във „Фермата“ как се чука най-добре

16 Септември 2019, 22:00


Като участник със специална роля в новия сезон на риалитито „Фермата“ Орлин Горанов се грижи както за приповдигнатия дух на участниците, така и за доброто темпо на работа.

 

В понеделник вечерта обичаният от няколко поколения артист влезе при отбора на бедните в шоуто с цяла тава мъфини и ги обедини в акапелно изпълнение на „Моя страна, моя България“.

 

„Не се срамувайте да се наричате българи, където и да сте!“, призова той, вдигайки наздравица. След това певецът нагледа строежа на обора, с който се бе заел новоизбраният фермер на седмицата Станислав Борисов. „Дядо ми беше голям майстор! Този трик знаеш ли го?“, попита той и лапна един пирон пред смаяния поглед на военния.

 

„Или с плюнка, или със сапунче, ама тук като няма такива неща – нареждаш ги всичките в устата, вадиш ги и почваш“, каза Горанов и с два лежерни удара успя да закове пирона в гредата. „Влиза като вкъщи, но чукането не трябва да е силно!“, уточни музикантът.     

 

След оспорван дуел за фермер на седмицата при чорбаджиите софтуерният милионер Митко Караиванов надделя над треньора на звездите Сами Хоссни.

 

Това предизвика гнева на предшественика му на позиицята Иван Милин, който бойкотира първата импровизирана оперативка на Митко, захвърляйки демонстративно паницата си с храна на масата.

 

Встъпването на Митко във владение изправи на нокти и водещия на „Бащино огнище“ Ивайло Шопски, който си спечели закана за съд от Караиванов още на петия ден от престоя си в шоуто. Двамата са в студена война, която се заканиха да решат на дуел.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени