Орлин Орлинов: Помиярката Катрин Вачева е пуснала снимките ми! Осъди ме, дължа й 15 бона, явно е останала без пари (ШОКИРАЩИ кадри)

06 Февруари 2021, 14:08


Моделката Катрин Вачева е осъдила бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов за 15 бона. Това призна самият той няколко часа след като в медийното пространство изтекоха негови снимки, на които лежи на земята облян в кръв.

"Подозирам онази помиярка Катрин Вачева. Нали ме осъди, дължа й пари по делото, към 15 000лв. Явно сега е останала без пари. Няма от кого друг да са излезли - или от нея или от някого, който ме мрази“, казва  футболистът пред Блиц и допълва, че въпросните кадри са от преди четири години.

"Не са ме били, Бях пиян и паднах по стълбите. Случката е от Гоце Делчев. Тогава ме снима мой приятел, за да ми покаже на сутринта в какво състояние съм бил“

Припомняме ви, че в началото на 2010 година Орлин преби Вачева, след което е държа в апартамента си 7 часа. Миската успява да се измъкне от насилника с множество травми, счупен нос, комоцио, разкъсани устни  и охлузвания“.

"Преди се биех. Вече съм много далеч от тези неща. Няма за какво да се извинявам на никого. Преди време имаше статии също, че съм бил и жена ми. Не е вярно. Тя сега живее в Германия с детето ни. Отдавна сме разделени. Виждам детето, когато си е тук, няма проблеми“,  допълва бившия играч на ЦСКА, писа „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
Преди 1 година
-5
втори като мъжът на дебора....божее, нагли лъжци.....пребил жена, развел се с друга-сигурно и тя е избягала от многоооо убавооо....идиот, лъжец и бияч на жени...осъден от Вачева....ти за второ дело ли плачеш, не знам...не може да се бие с мъже и в къщи се прави мъж ....боже,боже....а дай да позная....навън си по -тих от муха , защото ако те надуши истински мъжага какъв си кретен-няма като Вачева само да те осъди...ще вземе правосъдието в свой ръце ...и голям кеф ,че си олекнал с 15 бона...малко ти е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
-3
А тя откъде ще има твои снимки, щом ти ги е правил твой приятел след пиянска нощ? А тоя боклук не му е мястото на казва кой какъв е и няма как да обиди когото и да било ,защото от мъж, който бие жена, по-долен няма. Ей го на какви години станал, още се напива до несвяст.. пълна утрепка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))))
Преди 1 година
-2
Помиярка съди помияр.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени