Орлин Павлов търси спешно донор на кръв за куче

374
02 Август 2021, 18:16


Трудно започва август за Орлин Павлов! С грижи, с лекари, с призиви за помощ и търсене на кръв, узна HotArena.


За щастие, певецът не моли за животоспасяваща кръв за себе си или семейството си, а за кучето Грейс. Операция по спешност налага този зов за помощ, защото в близките дни може да се наложи откриването на донор за кръвопреливане. Има точни изисквания - кучето трябва да е с тегло над 25 кг, да е съвместимо, здраво и с всички нужни ваксини.


Ето какво гласи съобщението на Орлин Павлов от ранните неделни часове на 1 август:

"Молба за помощ! Здравейте, приятели. Моля ви за помощ и споделяне. Нашата любима Грейс беше оперирана по спешност тази вечер. Следващите 2 дни са критични за нея, може да се наложи кръвопреливане. Търсим голямо куче донор на кръв за София - Централна ветеринарна клиника. Изискванията са да е съвместимо (прави се тест на място в клиниката), над 25 кг, здраво, с всички нужни ваксини. Предлагам възнаграждение!


Телефон 0886888156. Благодаря ви, мили хора, от сърце!" Въпросната Грейс е от породата ваймаранер, една от най-прочутите ловни породи. Изключително красивото животно е селектирано още преди векове от френски и немски селекционери, като корените му стигат дори до кралския двор на Луи Девети. "Стискам палци всичко да е наред с нея!", "Късмет, миличко", присъединяват се към молитвите на Орлин Павлов негови фенове и приятели. Те го съветват да се обърне за помощ и към специализирана фейсбук група, посветена на кучетата у нас.


"Страхотни сте! Благодаря ви!", сподели малко по-късно през деня Орлин Павлов за всички съвети и подкрепа, която получи, пише България днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени