Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова навърши 20 години

https://hotarena.net/laifstail/osinovenata-dashteria-na-kichka-bodurova-navarshi-20-godini-2 HotArena.net
Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова навърши 20 години

Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова навърши 20 години. Естрадната легенда организира домашно парти в дома си в Лас Вегас за първия значим юбилей в живота на младата Маги.

 

Изпълнителката изненадва осиновената си щерка още от сутринта с торта, в която са забити свещички с възрастта на Маги. Кичка и първородната й дъщеря Криси подаряват и огромен букет на рожденичката.

 

\"Обичаме те толкова много!\", пише Бодурова под снимката с двете й деца. Това е един от малкото пъти, в които певицата споделя кадри на порасналата си наследница.

 

Маги бе осиновено от Бодурова малко преди пандемията от коронавирус. Момичето е дете на брата на певицата, но изпълнителката я взима под крилото си, за да я изучи и да й даде добър старт живота. Магдалена вече завърши гимназия в САЩ, а отскоро е студентка в престижен американски университет, писа „България Днес“.

7 Коментара

Lollypop

преди 11 месеца

Защо постоянно се натяква, че е осиновена? Важното е, че е отгледана като свое дете, другото са подробности.

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Детето дори и е племеница,та това с осиновяването дори не е било необходимо за да се погрижи за нея.Все пак дете на брат и е.

Коментирай

Pichka

преди 11 месеца

Има нещо неясно юридически тук. Ако това момиче е сестра на брат й, тоест племенница, за да бъде осиновена, брат й би трябвало първо да се е отказал чрез съд от родителски права. Ако е жив, това е много малко вероятно. Напишете си го както си е, взели са я под крилото си като спонсори за да й дадат добър старт в живота.

Коментирай

Весела

преди 11 месеца

За да я вземе да живее в Америка, може да се е наложило осиновяване,там все още не може да се остане просто така.

Коментирай

ха ха

преди 11 месеца

Това момиче не може едновременно да е ''сестра''на брат и,и племенница както сте написали.Това става само при циганските родствени връзки.А на Кичка семейството не е такова.Ако беше сестра на брат и,щеше да е сестра и на Кичка.

Коментирай

До хахаха

преди 11 месеца

Печатна грешка бе тъпачко, дъщерята на брат й да се чете Толкоз ли си тъпа?

Коментирай

Беше писана друга история..

преди 11 месеца

Бяхте писали, че детето е осиновено, взето от сиропиталище, а сега нещо съвсем друго. Кое е вярно, вие също може би не знаете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.