Основен ремонт: Софка изду бомби и джуки, разхожда бразилска задница

15 Февруари 2023, 08:55


На куп корекции се подлага Софи Маринова пред няколко седмици, писа "България Днес". Ромската перла се тунингова яко месец след като навърши 47 години.

Изпълнителката не на един и два хита претърпява пълна промяна след козметичните процедури. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна.

Ромската перла ляга под ножа, за да повдигне силиконовия си бюст. Също така певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвите.

Новите гърди на Софи веднага направиха впечатление на гостите на дискотеки и кръчми, където Маринова наскоро има изяви. Изпълнителката избира рокли и тоалети, които да подчертаят пищния й нов бюст.

Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане. Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие. Но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво.

Ромската перла не тунингова само бюста си. Софка си слага и доста модерното напоследък бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си части, което прави Д-то й още по-пищно. Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си части. И решава, че вече е време да последва примера на много свои колежки и приятелки, които фръцкат бразилско дупе.

Най-новата корекция на Софи Маринова е в устните. Ромската перла надува джуки, но не толкова драстично, както правят много млади девойки. От последните снимка на певицата е видно, че устните на изпълнителката са още по-удебелени.

Интервенциите не се харесват на всички фенове на Софчето. Според тях любимката им е започнала да замязва на останалите си колежки след операциите. И е загубила своята идентичност.

"Превръщаш се в някаква вманиачена силиконка. Бъди истинска, а не изкуствена", пише последовател на Софи под една от новите й снимки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lollypop
преди месец
0
Не знам за силикона ама веждите й са потрес-все едно нарисувани с флумастер.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
Сугурно Лоренцо ги е рисувАл.
Лупи
преди месец
-1
Софче, Мари булке, ти огледало нямаш ли? Приятели нямаш ли? Защо се обезобразяваш бе, джанъм? Хем глупава, хем грозна. Ти зорлем се направи на маймуна. Ама това е истината! Оная, приятелката ти без носа, тя не ти ли казва да се запреш малко, че си взела да заприличваш на онзи от “ Кошмари на Елм стрийт” .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
То и приятелките и са улави като нея и всички се гледат у криви огледала които ги лъжат,че са принцеси а не жаби.
......па
преди месец
-2
Ромската врещяща гарга става все по-смешна и по-проста.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха ха
преди месец
-2
Колкото и силикон да сложи, мангала си е мангал. Можеше да инвестира в ученето на българският език вместо да подръжава на сноби без вкус. Софчеее изгуби се в превода, ЖАЛКО !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени