От столичната педиатрия: Благодарим на Краси Радков за колата, имахме само една „баничарка“

https://hotarena.net/laifstail/ot-stolichnata-pediatriia-blagodarim-na-krasi-radkov-za-kolata-imahme-samo-edna-banicharka HotArena.net
От столичната педиатрия: Благодарим на Краси Радков за колата, имахме само една „баничарка“

„Приехме новината с голяма радост. Много сме щастливи за жеста. Не всеки ден някой подарява кола.“

Това споделиха пред „България Днес“ от Столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“. Ентусиазмът им е по повод благородната постъпка на големия победител в шоуто „Като две капки вода“ Краси Радков.  След грандиозния финал зрителите определиха актьора за най-добър имитатор с последния си образ на велики Емил Димитров. Така Радков стана шампион в десетото юбилейно издание на предаването и обяви, че дарява наградата си -, автомобил на детската педиатрия в София.

„Ние сме благодарни на господин Радков. Наистина това е много благородна постъпка! Не всеки отстъпва толкова голяма награда за доброто на децата. Много малко останаха хората, които ги правят тези жестове“,  допълват от педиатрията

Постъпката на Краси Радков е силно оценена, тъй като болницата разполага само с една лична кола и тя е тип баничарка. За момента педиатрията все още не е решил за какво ще бъде използвано новото превозно средство, но със сигурност ще им е в голяма помощ.

4 Коментара

hhhhhhh

преди 1 година

Да, в голяма помощ ще е. Любовницата на директора да ходи на посещения, да го дарява с орална любов. Мухахахаах

Коментирай

фен

преди 1 година

Краси - ГОУЕМ СИ! Освен, че победи категорично и жеста на финала го доказа!

Коментирай

До hhhhhh

преди 1 година

По-голяма тъпотия не можа ли напишеш, селчо???? На този свят, съществуват и друг тип хора, образовани, мили и добри! Аман от олигофрени като теб!!!! Долнопробно изказване!

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Кой? Кои? Агресивният необразован алкохолик ли? Да си беше дарил хонорара, не тъпата количка. Хихихихихих.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.