Отговор-опровержение на информация с невярно съдържание от тв-продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов

5186
15 Септември 2017, 14:34


Иван Христов и Андрей Арнаудов, в качеството си на телевизионни продуценти и физически лица, се разграничават от публикуваната и разпространена в медиите информация, която спекулира с тяхно участие в поръчка на Министерството на българското председателство на ЕС и настъпили облаги. Анонимните материали съдържат твърдения от неверен характер, които по своята същност представляват клевета. Иван Христов и Андрей Арнаудов не са свързани по никакъв с фирмата, спечелила проекта - „Ди Индъстри“ ООД. Нито като физически лица, нито като собственици, управители или участници в дружества, упражняващи търговска дейност. За въпросната поръчка за производство на видеоклипове те разбират от тиражираните в медиите публикации.

 

 

 

Мирон Крумов, като всеки доказан и търсен професионалист, получава, приема и изпълнява работа на свободна практика от поръчители по проекти в сферата на своята експертиза – изготвянето на сценарно съдържание. Но не и на цялостно производство на завършен аудио-визуален продукт или като служител на дружество, управлявано от Иван Христов и Андрей Арнаудов.

 

 

 

Лицата, отговорни за публикуването и разпространяването на информацията с невярно съдържание, подлежат на подвеждане под съдебна отговорност по съответния ред, предвиден в закона.

 

 

 

15.09.2017г.

 

Гр. София
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени