Отварачката пак иска сватба, но още крие поредния No.3

20 Октомври 2020, 11:11


Отварачката иска трета сватба! Такива са плановете и желанията на сексапилното миньонче. Мария се носи на крилете на любовта с новия мъж до себе си и е готова да свие гнездо с него, споделя самата тя в телевизионно интервю.

"Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава" - искрена е брюнетката.

Причината Мара да не е избрала вече бялата рокля е, че все още не е получила така желаното предложение. Мъжът на мечтите й не отвръщал на сигналите й и не предприемал нищо към по-сериозната стъпка. Миньончето обаче е готова да чака колкото трябва, споделя изпълнителката. Ако Мария отново сключи брак, това ще е третата сватба за певицата. Зад гърба си тя има два развода и една дъщеря от първия си мъж. За първи път изпълнителката каза заветното "Да" на благоевградския бизнесмен Димитър, който я дари с малката Марая. Бракът им продължи едва пет години. Дълго време след развода двамата бяха в обтегнати отношения, но през последните години са изгладили разногласията и споделят без драми родителството над малката Марая.

Не толкова добри чувства таи Мара към втория си съпруг. Тя изцяло зачеркна от живота си по-младия от нея бизнесмен Хриси Гущеров. През 2015 година двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ в известен столичен хотел. Щастието им продължи едва две години, след което Мария напусна общия им дом. Сега Гущеров е щастливо женен и има дете.

От повече от година изпълнителката, която наскоро взе решение да се оттегли от попфолка, крие нов любим. Мария намеква за него със загадъчни фотоси, но така и не признава публично как е името на господина, пленил сърцето й. Според клюките той също е заможен, подобно на експоловинките й, и живее в Милано. "Имала съм пет предложения за брак, аз самата съм предлагала само веднъж. Не знам как правя така, че да се влюбват в мене толкова. Бракът никога не ми е бил самоцел" - казва певицата.

След като се оттегли от музикалната сцена, брюнетката се занимава предимно с мода, пътува много и се радва на споделени мигове с щерка си. Мария споделя, че 20 години са били достатъчни в лекия жанр и няма намерения да се завръща отново там. Един от бъдещите планове й е да напише книга за живота си и вече работи по идеята.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До фигаро
Преди 1 година
0
Мара е гнусна! Но ти си стара , амортизирана и тъпа безработна пенсионерка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
0
Да си жива и здрава, миличка! Пожелавам ти най-накрая да намериш своето щастие, своят късмет и своята любов.
Валя
Преди 1 година
0
Калина , ако това е истина случая ще бъде много тежък . Мара няма да си остави нещата така . Явно не знае апък и няма кой да и каже . Ако се разбута случая ще хвърчат перуки .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калина
Преди 1 година
0
Добре , че е майка и да се грижи за детето и . Тя я отряза и прехвърли жилището си в Стара Загора на другата си дъщеря. . Мара продала апартамент и си гушнала сама паричките .Това озлобило Йорданка и тя я е подредила без да знае за апартамента . Един път и тя е мината .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
0
Народът го в казал, бивш комунист и бивша .... няма. Ама като има балъци да и се връзват... Но това не мога да си го преставя. Кой мъж, който честно и почтенно с акъл си е спечелил парите, ще се върже да издържа с големи суми и пренции стара амортизирана с дете?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени