Отварачката с меден месец в Швейцария

https://hotarena.net/laifstail/otvarachkata-s-meden-mesec-v-shveicariia HotArena.net
Отварачката с меден месец в Швейцария

П опфолк звездата Мария и третият й съпруг – бизнесменът Мирослав Соколов, си подариха романтичен меден месец в Швейцария. Това разкри 39-годишната певица в социалните мрежи. Семейството сподели поредица от кадри, запечатали част от разходката им зад граница. Сред любопитните подаръци, жест от близките им приятели и познати, се нареждат скулптура с младоженци и картина с ликовете на двойката.

„Нашият меден месец, много готино“, написа изпълнителката в развлекателната платформа Инстаграм, а ден по-късно издаде и избора на дестинация. Повечето снимки, които бяха публикувани в официалния й профил като история, т.е. достъпни само в рамките на 24 часа, представяха архитектурни забележителности, привлекли вниманието на Мария и сегашния й възлюбен. Двамата са в компанията на Марая – единствената към момента наследница на музикалната звезда.

Меденият месец на семейство Соколови е бил съчетан с Коледа. Интересна подробност е, че след края на разходката те са се насочили към Хърватска, където ще останат още ден-два. За посрещането на Нова година популярните любимци вероятно ще се върнат в България, писа Телеграф.

12 Коментара

poredica

преди 2 години

на тази живота и е поредица от медени месеца - свърши месеца / парите / и идва друг жених с друг меден месец

Коментирай

о

преди 2 години

??? Ъ??? Къде видя на Димитър Андонов да са му свършили парите или пък на Кристиян Гущеров? Да не би да ги засече на опашките за бедни случайно?

Коментирай

до поредица

преди 2 години

А твоят живот какво е? Поредица от злъчни коментари под статии за живота на хора, чиито стандарт не можеш да си позволиш и които живеят така, както искат, правят каквото ги прави щастливи и не плащат данък обществено мнение. По-добре си мисли защо на теб не са ти предлагали брак и то мъже с възможности, вместо да се тревожиш за измислени реалности, като тази, че на някой му били свършили парите.

Коментирай

До поредица

преди 2 години

Маро ти ли си ма грозен минет! Към живот имаш ти ма отрепка! Кажи как свинаря ВА ебеше с майката за пари! Минет!

Коментирай

biznesmen

преди 2 години

ne lyjete v BG si e puska stari snimki!

Коментирай

Bebka

преди 2 години

Марая и тя на меден месец,а баба Данче?Нали щеше да гледа децата на Дзверо?

Коментирай

Ашколсун

преди 2 години

Тая с тия сватби и разводи и пак сватби, следващия трябва в космоса да я заведе, на друга галактика, че на планетата земя е обиколила всички кътчета с безбройните си мъже. Сакън.

Коментирай

М.Д

преди 2 години

Семейство отварачкови-Мария ,Миро и Марая на меден месец.А децата на Миро?

Коментирай

Даааа

преди 2 години

Парите на богатите морят устата и пръстите на бедните .. един живот имате толкова е просто... не завиждайте.. триъгълника километраж няма.. давай Мария Напред изживей го този живот.

Коментирай

Тита

преди 2 години

Е каква Швейцария,ходи до сестра си в Германия после снимки от магистралата и няколко от Швейцария селищата.Нищо общо с лукса който постваше едно време.

Коментирай

До дааа

преди 2 години

О проститутко, здрасти! Да триъгйлника няма километраж ма мирише ма! И твоята путка мирише нали! Парцал , лапай и млъквай , просто създание! А и не е сигурно, че живота е един! Но ти си просто няма да разбереш! Гълтай и мълчи!

Коментирай

Haha

преди 2 години

Този Мирослав не беше ли някаквъ лихвар?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.