Отварачката с нова песен и нова визия

https://hotarena.net/az-jenata/otvarachkata-s-nova-pesen-i-nova-viziia-2 HotArena.net
Отварачката с нова песен и нова визия

Мария стартира нов период в живота си и творчеството си.


След мега скандала със съпруга й Мирослав, при който Отварачката по думите и е отнесла няколко крошета, тя е решила да започне на чисто. Певицата се върна при Миро въпреки тежката му ръка и дори отново му се обясни в любов. След като той беше задържан в ареста, явно Мария командва парада в семейството.

 

„Започваме обратно броене, Нека да е лято!“, написа Мария в instagram. Това всъщност е анонс на новото парче на Отварачката, поясняват нейни колеги.

 

8 Коментара

Fak

преди 11 месеца

Обратно броене на какво Марийке???? Кого заблуждаваш???Единствено и само себе си!!!! Тотално си изперкала.....

Коментирай

Божеее

преди 11 месеца

Новите лещи за очи и новите дълги кичури няма да скрият истината, че Мария яде бой,търпи и прощава унижения защото единствено може да паразитира. Щастлива и красива?

Коментирай

Новосад

преди 11 месеца

Мария и Миро си взеха къща в полите на Витоша за да няма повече съседи които да им викат полиция и излагат на показ кавгите им! Сега могат да се бият карат и чукат без някой да ги слуша! Само пъшкане се чува от двора им и видях Мирослав между краката и до басейна да я лиже! Срам

Коментирай

Таня

преди 11 месеца

От нашата къща се вижда тяхната защото сме в един комплекс и да, те редовно правят брутален секс на двора до басейна и в него! Аз ги гледам през щорите също така пият алкохол доста!

Коментирай

Мария

преди 11 месеца

Ама как ме лиже Мирослав само ммммммммммммм като засмуче не пуска, обожавам въртеливите движения с езика му вътре в мен

Коментирай

ха ха Хо

преди 11 месеца

И после те ползва за боксова круша.

Коментирай

sisi

преди 11 месеца

кой е комплекса?

Коментирай

ИСТИНАТА

преди 11 месеца

Е че Миро не я е удрял а тя го е нападнала заради ревност към Вая. Тя го ревнува и му крещи и го удря. Самия Миро го каза по тв че му се иска да не е толкова ревнива.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.