Отварачката вече се намърда в леглото на бившата на Мирослав, гледа и децата му

https://hotarena.net/laifstail/otvarachkata-veche-se-namarda-v-legloto-na-bivshata-na-miroslav-gleda-i-decata-mu HotArena.net
Отварачката вече се намърда в леглото на бившата на Мирослав, гледа и децата му

Прясната булка Мария вече се е нанесла в дома на новия си мъж и не спира да залива социалните мрежи със снимки от гледката на Околовръстния път в София, който се вижда от огрмоните прозорци на дома. Фолк певицата спи в леглото на бившата съпруга на Мирослав, но това въобще не я притеснява, даже напротив.

Другата новост около младото семейство е, че Мария гледа децата на лихваря. Прясната госпожа Соколова публикува в социалните мрежи снимки и клипчета с малчуганите, които се забавляват с кака им Марая, щерката на Отварачката от първия й брак.

Милионерът, който се разведе заради пенсионираната певица, има две деца от първия си брак - момиче Вая и син Крис. Явно бившата жена на Мирослав вече пуска децата да общуват с новата съпруга на татко им. Малките Крис и Вая прекарват все повече време в татковия дом, където живеят от бебета. След развода съпругата Вая е била обезпечена с апартамент в затворения столичен комплекс „Макси”, който е купен от Мирослав, защото не иска децата му да живеят на квартира или в по-скромен дом.

След обявяването на връзката си, „семейство Отварачкови”, както ги наричат в чалга бранша, живееха на квартира в „Бояна”, явно временно, докато екс съпругата на бизнесмена се изнесе и подреди новия си апартамент. Мария се е настанила в огромния и скъп дом на Мирослав преди по-малко от месец и от тогава не спира да демонстрира, че живее на същото място,  където е било предишното семейство на настоящия й съпруг.

„Общо имаме три деца и ще им се радваме. Аз съм обичлив човек и това не е тайна. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на умно и възпитано дете и смятам, че мога да бъда полезна и съм приела всичко около него като част от него и мен. Всичко ни е общо”, заяви преди време миньончето на фолка.

Припомняме, че Мария има два брака зад гърба си. От първия с Димитър Андонов има дъщеря Марая. Втората й сватба бе с Христиан Гущеров, с когото се разведоха само няколко години по-късно. В момента в социалните мрежи текат залози колко ще продължи третият брак на фолкаджийката, като най-оптимистичната прогноза е 5 години съвместен живот, а после – шумен развод. И при този брак Мара Отварачката спази традицията да се омъжи за по-млад мъж, който е 5 години по-малък от 39-годишната заралийка, писа Уикенд.

9 Коментара

hhhhhhhh

преди 2 години

Мария е родител на умно и възпитано дете, само дето тя не го е възпитавала и не е спомогнала за развитието на този ум. Дъщеря ѝ имаше ютуб канал и там качваше видеа на английски - на детегледачката казваше МАМО. Представете си каква им е връзката - снимки за инстаграм и дотам.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Децата са в собствения си дом.Защо Мара и щерка и да се възползват а законните му наследници не.Трябва майка им да ги пуска много по-често защото лихваря върви с децата си,не само с парите.На Мара бързо ще и омръзне да се прави на "многодетна''майка.

Коментирай

ХАХА

преди 2 години

А ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ТАЯ ВАЯ КАКВА ЗЪБЛА Е ИМА Я СНИМАНА С МАРИНЕЛА АРАБАДЖИЕВА. УЖАСНО ГРОЗНА И НОСА И ЗЪБИТЕ И СА АД

Коментирай

Отвратително

преди 2 години

Пошла снимка, като цял живот си била прости... ка, няма как да станеш дама!

Коментирай

Лили

преди 2 години

Що за изрод трябва да си да го накараш този глупак да си изгони семейството, за да набута употребена, остаряла минала през кой ли не селска певачка. Да легнеш и да си в енергията и дома на хората. Хем и нея така я изхвърлиха и пак прави мръсотии. Всичко се връща, жалко, че децата са потърпевши.

Коментирай

Рони

преди 2 години

Пичът ще се осъзнае, че го е прилапала никаквицата Мара, но дано не е късно. Децата му имат нужда от баща, не само от майка.

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Този не е пич,а путьо Марин.

Коментирай

е

преди 2 години

Как се менят времената - кога в миналия век наближаващата 40те жена е изглеждала така! Изглежда супер. За другото - всеки има правото да търси своето щастие, без да наранява другиго.

Коментирай

Ти

преди 2 години

А бе този Миро не е ли Мирото на черната Златка?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.