Пацо от „Биг Брадър” правил тройка с Митьо Пищова, мислел Пеньо за по-грозно момиче

10 Октомври 2021, 17:09


Панайот Кючуков – Пацо, който направи фурор в третия сезон на „Биг Брадър” през 2006 г., и вече няма нищо общо с имиджа си на купонджия и плейбой. Задоми се и стана мъж и баща за пример. Пацо продължава да живее в Гълъбово, където се чувства добре. Пак играе футбол и се среща с приятели, но не окъснява. Не само, защото вече е отговорен семеен мъж, а и защото има важна работа. Вече четвърта година Панайот Кючуков е управител на дневен център за деца и младежи с увреждания в града.

„Харесва ми работата. Обичам да помагам и да се раздавам”, казва Пацо.

Той е квалифициран, тъй като е завършил Социални дейности в Тракийския университет в Стара Загора. Второто му висше е по Индустриален мениджмънт в Техническия университет в Габрово. Преди да постъпи на настоящото си работно място, Пацо е бил изправител на Младежкия център в Габрово. Той не е доста деен в работата си. Не стои само в стаята си на управител и да се появява от време на време. Пацо е любимец и на децата и младежите, и на екипа от 12 служители в дневния център. Той е отдаден в работата си и се старае да осигурява всичко необходимо за децата и младежите, както и да имат разнообразни дейности. Като например, водели ги на хипотерапия – яздили кон е на конната база в Стара Загора. „Като им видиш щастието в очите, това ти е достатъчно”, казвал е Панайот и е подчертавал, че все пак за тази благородна работа е необходима и силна психика.

Пацо, който е вече на 38 години, не тъжи нито плейбойския си период, нито за участията с Коцето, с които предизвикваха фурор в която и дискотека в страната да се появяват. Признавал е, че били „хубави времена”, но днес е щастлив семеен мъж. Даже отказва медийни изяви. Кротнал се е и си гледа семейството. Жена му Ренета също не се блазни от бърза слава покрай него. Тя дори е отказвала да участват в предаванията „Черешката на тортата” и „Смени жената”. „Тя ме ревнува, нормално е, но аз не давам никакъв повод”, казвал е Панайот. Кой би повярвал? Все пак това същият Пацо от „Биг Брадър”, който открито говореше за сексуалните си подвизи, като записваше всяко подобряване на рекорда си – броя жени, с които е спал, в тефтерче.

Всъщност дори във времената, в които бе изтъкнат купонджия и плейбой, той никога не се е ограничавал до това да обикаля нощните заведения с цел да омае поредната мацка, за да стане попълнение в секс тефтерчето му. Пацо познава труда от 10-годишен, тъй като винаги е помагал на родителите си. Те държали дискотеката в Гълъбово, която работела до към 2011 г. Панайот не е стоял по нощите, разбира се, но помагал зад бара, когато заведението трябвало да бъде подготвено за поредния купон. Първата му работа е като крупие. Тогава бил 17-годишен. „После бях оперативен дежурен, така пишеше в трудовия ми договор, но си бях обикновен пазач. Станах социален работник, когато влязох в „Биг Брадър”, разказвал е Пацо.

Той мечтаел да участва в риалитито, още когато гледал първия сезон.

„Това е моето място там”, казал си тогава. Когато си изпратил CV-то, за да се включи в кастинга за втория сезон, гълъбовецът получил отказ. Бил разочарован, но не се отказал. Изборът на участниците за третия сезон на „Биг Брадър” вече включвал и среща на живо, което вдъхнало кураж на Пацо. „Това е моят шанс”, казал се той и се явил на кастинга в Пловдив, без да каже на никого от близките си. Тогава с другите кандидати трябвало да се включат в психологически игри с цел да се получи сблъсък на характери. Панайот решил, че ако се държи нормално, може да не изпъкне пред другите, и затова се нахвърлил с ругатни и обиди срещи опонента си. „А човекът нищо не ми е направил... Аз не съм такъв, но като съм пред камера, нещо става с мен. Ида ли в някое предаване се преобразявам. Не знам защо така ми става. Падат ми всякакви задръжки. Не ми пука от нищо”, споделя Пацо.

По-късно се оказало, че човекът, на който е крещял, не е случаен. Бил заможен явно, защото имал тогавашния последен модел на БМВ, имал и шофьор. От екипа на шоуто му подшушнали, че са учудени, че хората на въпросния човек не са реагирали после. „Обаче размина ми се. Господ ме пази все за тези неща”, казва е Пацо. Той попада сред 200 участници за финалния кръг от общо 23 000, явили се на първия кастинг. Когато разбрал, че е избран за шоуто, Панайот така се развълнувал, че се наложило да се полива с вода и да пие валериан.

Той излиза от „Биг Брадър” като голяма звезда и тръгва по участия. Плащали му по 500-1000 лева хонорар да пийва и да се забавлява по дискотеките. После две години бил озвучител на фолкпевеца Константин. До днес са големи приятели и при всяка възможност се виждат. „Той е страхотен, златен човек”, хвали го Пацо, който работил за Коцето от 2007 г. до 2010 г. После пък продължил не малко време да ходи с него по участия от време на време, но ей така, като част от екипа, а не като озвучител. Запознали се на парти на „Биг Брадър”. Константин спечелил ВИП сезона през пролетта на 2006 г., а Пацо участвал в „Биг Брадър” през есента. „Той много ми се е кефил, докато съм бил в предаването. После се видяхме и си разменихме координати”, споделял е чешита. Виждали се, когато Констатнин идвал на участия в региона, като най-често се засичали в Стара Загора. После се видели в Приморско, където Пацо изкарал цяло лято при Здравко Василев – победител в първия сезон на „Биг Брадър”. Панайот си търсел участия по морето, а отседнал в хотела на приятеля си Здравко, който днес има две дъщери и син. Един ден Коцето останал без диджей и го поканил да изпълнява тази длъжност на участията му в Несебър и Добрич. Панайот имал някакъв опит, но вече на място, като видял за какво става въпрос, доста се затруднил, докато се ориентира в техниката. „Дадох един Стефан Стамболов – 20 лева, на другия диджей и викам: „Вържи тука...”, разказва той през смях. По принцип в попфолк бранша диджеите са и шофьори, само че тогава гълъбовецът нямал книжка. Така че Коцето карал колата си, а Пацо се возил.

Неуморимият плейбой от Гълъбово се кротнал, когато срещнал жена си Ренета. Толкова се влюбил в нея, че даже накарал приятелите си Тото и Лъчо от група „Скандау” да й направят серенада. Днес двамата имат дъщеря Никол. Домът им е до къщата, в която Пацо е израснал, и днес там живеят баща му и майка му, която е общински съветник в Гълъбово. Един двор ги дели. Първоначално Пацо мислел, че ще живеят временно там, докато Никол е малка, за да помагат родителите му. Само че като започнал работа, започнал да харесва живота си в Гълъбово. Спокойно му е, детето играе на двора, близо е до родителите си, спортува, вижда се с приятели. Е, купоните вече са в миналото...

Мислел Пеньо за по-грозно момиче

Легендарна за историята на „Биг Брадър” в България е срещата и последвалата авантюра на Панайот и Пеньо, който тогава прие мисията да се преструва на жена. 23-годишно момче от Гълъбово, „не виждал нищо голямо”, доста се шашнал като влязъл в шоуто. Стараел се да е по-мил с другите участници, за да се задържи в шоуто. Пеньо взел да се върти покрай него. „Мислех го за по-грозно момиче. Доста по-грозно момиче, но нали и на тях трябва да се обръща внимание?! И те душа носят. Моите намерения бяха това по-грозно момиче да ми направи една свирка. Нямах намерение да правя секс, но пак ще се зарадва и тя, нали? Аз й слагах ръката, но не си я махаше, държеше си я. Това е”, разказа Панайот. Последно с Пеньо се видели през 2008 г. във вече несъществуващото предаване „Малката сестра” с водещ Венета Райкова, където едва не стигнаха до бой.

Развенча мита за питона на Митьо Пищова

Пацо развенча мита за питона на Митьо Пищова във влога на Тото от „Скандау”. Виждал го лично. Така се случило, че преди десетина години Панайот гостувал на Пищова в дома му във Велико Търново. Там била и фенка, която симпатизирала на Пацо. „Започнахме на неговата спалня, а пък той...”, заяви с недомлъвки Пацо, като се прекръсти, за да подчертае искреността си, и раздвижи присвити пръсти нагоре-надолу пред себе си. „За съжаление е така”, каза Пацо и изпъна показалец на масичката на Тото, а с другия леко отне от размера му. Гълъбовецът сподели още, че Митьо Пищова показвал снимки на мъжки полов член, но не е неговият. Били снимки от интернет. „Малко буди съжаление”, смята Пацо.

Пищова нямал и такива пари, каквато представа имало в медийното пространство. Боляринът печелил от конкурсите за красота, които организирал. Спонсори дават пари за събитието и след като покриел разноските, Митьо Пищова прибирал разликата. „Спонсорите дават пари да намажат агнешко после от конкурса”, каза Панайот. Той присъствал на някои конкурси, но не бил в журито. Направило му впечатление, че се случвало наградите за красавиците-победителки да са доста необичайни. „Например 7 кг. суджук – награда, поощрителна награда – две зимни автомобилни гуми. Момичетата са се чудили какво ще ги правят тези награди. Или пък 30 кг. слънчоглед”, разказва Пацо. Случвало се победителката получила плик, уж с 2000 лева вътре, каквато била обявената награда за първото място. Казали й да си мълчи, но в плика или нямало нищо или имало символичната сума от 200 лева.

Панайот дошъл веднъж на участие в дискотеката на Митьо във Велико Търново на Нова година. Намалил хонорара си като за приятел от 500 лева на 300 лева, за да си покрие и пътните, и дошъл. „Нищо не даде. Каза, че ще ми ги изпрати по банков път. Викам: „Аз нямам банкова сметка”. Стана ми ясно, но си викам поне тогава със сервитьорката да се позабавлявам. Така че не съм валат”, разказва Пацо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майор Думанов комендантство Кърджали
преди 2 години
0
Пацо е селски бек нумер едно!Бай Ганьо ряпа да яде заедно с Митю Пищова и още десет простака не правят един Пацо!Еталон за простащина по нашите земи от 681г.насам......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 2 години
0
Стига сте пробутвали боклуците от Тупаревия Бай Брадър.Никой не се интересува от тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 години
-4
Той и Ванко 1 бяха най-интересните и забавни гости При Тото. И Тодор Славков.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 години
-3
Колко много материал даде на жълтите медии Пацо в блога на Тото!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени