Пацо от „Биг Брадър“ се жени, след като преспа с 584 жени

19 Февруари 2016, 15:00


Панайот Кючуков най-после си намери жена. Славният левент от Гълъбово, който вече мина 30-те, е убеден, че настоящото му гадже е бъдещата му съпруга, научи HotArena.

Пацо, както стана популярен покрай „Биг Брадър“, е толкова влюбен, че от раз отказа разюздания нощен живот, а с него и честите гуляи с фолк певеца Константин, пише "Всеки ден".

По ирония на съдбата Панайот срещнал голямата любов след ужасяващо преживяване в личен план. Случило се така, че преди половин година едно от еднократните завоевания на Пацо го обявило за бъдещ баща. Девойката му се обадила, след като споделили една нощ и му признала, че е бременна. Като се окопитил, гълъбовецът отишъл с момичето на лекар, където новината била потвърдена.

Естествено, Панайот започнал да намеква за аборт, но надеждите му бързо били попарени. Момичето му заявило, че ще роди детето и не очаква нищо от негова страна. Планът й бил да замине в чужбина, където да отгледа детето си и никога да не му каже кой е баща му. Пацо май се съгласил, защото спрял да настоява за аборт. След няколко седмици все пак решил да потърси момичето, за да научи какво се случва с нея. Тогава тя му споделила, че променила решението си и е направила аборт.

От притеснение дълго не могъл да възобнови любовния си живот и съвсем забравил, че гони рекорд с всяка записана бройка в секс тефтерчето си. Даже не се сещал за писанията си. Точно тогава майка му открила тайния му дневник. Нели Кючукова, която е директор на училището в Гълъбово, случайно попаднала на описаните похождения на сина си. Тя веднага разбрала какво представлява съдържанието на тефтерчето и все пак задала въпрос на сина си: „Какви са тези имена на жени?!“.

33-годишният Пацо взел да шикалкави, докато не си взел обратно тефтерчето, където последната бройка била записана под №584.

Пацо си хванал гадже, с което познал истинската любов. Сега, вместо да мисли за бъдещи похождения на романтичния фронт, крои планове за брак и деца.

„За първи път имам сериозна връзка и дори не помислям за друга жена. Не бих й изневерил, защото не го заслужава. Много е свястна и си личи, че е сериозно момиче. Готов съм да се откажа от досегашния си начин на живот, за да й покажа, че е по-специална за мен“, категоричен е Панайот. 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потърпевша
преди 5 години
0
На Пацо пацата е колкото цаца и изобщо не се усеща...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 6 години
0
Хайде, Митьо Пищова № 2!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЙ, ай, аййй
преди 6 години
-2
АЙ, ай, аййй, направо се просълзих от умиление и радост за тоз галфон... Няма да го мисля вече и спокойно мога да си го преместя у лево.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени