Пайнера разреши собствен канал на Преслава

https://hotarena.net/az-jenata/painera-razreshi-sobstven-kanal-na-preslava HotArena.net
Пайнера разреши собствен канал на Преслава

Фолк певицата Преслава вече има собствен канал в You Tube, а разрешение за това получи лично от Митко Димитров. Собственикът на “Пайнер” позволи на примата си да създаде свой канал в мрежата, в който да публикува клиповете си, научи HotArena.



Преслава сама се похвали с новината и обяви създаването му в социалните мрежи. “Получих разрешение да го направя лично аз. Затова е хубаво да се абонирате за моя канал и да натиснете камбанката, за да активирате нотификациите и да получите информация веднага, когато пусна клипа”, обяснява певицата на феновете си, пише \"Телеграф\"



Тя обяви още, че съвсем скоро ще пусне и нова песен. „Песента ще бъде качена тези дни. Аз същото съм нетърпелива и искам скоро да чета коментари, надявам се да са хубави“, разкри изпълнителката.
 

6 Коментара

Цуни

преди 3 години

За канала - добре. За песните - добре. За визията - също. Едно само не харесваме при Преслава, че е решила да остави дъщеричката си сама, без брат или сестра. Вярно, това си е нейна работа, но детето ще се чувства самотно през годините.

Коментирай

Аз

преди 3 години

Момичето каза че иска още деца , но не на този етап от живота си. Беше ясна и категорична, че на този етап се е фокусирала към дъщеря си и кариера не е казала че не иска още деца. Една от малкото който наистина си гледа детето, а не само за снимки да го ползва.

Коментирай

George1

преди 3 години

Само това остана поредната селска телевизия.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

След vbox7/което стана абсолютна клоака/ и You Tube се превръща в такъв.Всеки простафел може да си качи простотията.Пълно е с клипове на цигански "сватби" и подобни жалки зрелища.Та и тази ще си показва циганията.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Това горе на снимката е Преслава, да, супер е! Това е старата Преслава! Но вие говорите за новата Преслава, така че ще ви помоля да си сложите снимка на статията с новата- актуална Преслава. Да знаем за коя става дума. Гледах видеото й в инстаграм. Начинът, по който говори на Павел е унижаващ го, особено не намирам за нормално да му говори така пред толкова голяма аудитория, нека го прави на 2 стотинки в тях. Горкият мъж. Мисля, че Павел е доста по- здраво стъпил на земята човек, макар и всички да пишат за миналото му. Или като му каже "любов" и започне да се хили като 12 годишна- пак в другата крайност. Няма ли нормално поведение и нормални реакции тази жена.

Коментирай

......па

преди 3 години

Това не е жена,това е чалгарка.Подвид на хомосапиенс.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.