Палавата майка на Албена Вулева се уреди с гадже и спонсор

3175
12 Април 2016, 16:00


Огън жената Людмила Захажаева върти любов със съкварталец, научи HotArena. Пиперливата майка на Албена Вулева, която неотдавна прехвърли 60-те, се радва на ново гадже, с което се запознали по съседски, издават ни запознати с любовната афера на рускинята.

Людмила запримчила новия си мъж в края на февруари. Пенсионерът бил вдовец и живеел сам, а Захажаева си паднала по него заради миналото му, което той прекарал в Русия. Освен безбройните истории за необятната руска шир, близо 70-годишният мъж бил отявлен почитател на руската класическа литература, което било поредната спойка между него и Людмила. 

Цапнатата през устата рускиня не открехва дали любовта им е още само платоническа, но в квартала хората не спират да ги одумват, тъй като шармантната двойка не се крие от никого и редовно може да бъде забелязана под ръка на покупки.

Прави впечатление, че по време на пазара Людмила избира продуктите и пълни кошницата, а на касата плаща сподвижникът й. Не е тайна, че Захажаева има финансови затруднения, заради което като нищо се е хванала със стареца за пари, одумват я недоброжелатели.

Людмила често е подмятана от комшиите си, че като нищо в златна възраст да стане булка отново, докато дъщеря й Албена Вулева пак е мома, след като се раздели с дългогодишния си партньор – фитнес инструктора Недик Недев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени