Пълен ОБРАТ! Гаджето на Сани Алекса: Не съм я пребил, тя падна по стълбите, сега ме изнудва за пари! (ВИЖТЕ разказа на шведа)

15256
15 Юни 2017, 10:46


Неочакван обрат приема драмата с битата в Швеция българка Александра Апостолова, по-известна като Сани Алекса, разбра HotArena.


Оказа се, че въпреки постовете в социалните мрежи, Сани не е подавала жалба, че е бита. Такава е подал брат й. Друга жалба в полицията, че е бил изнудван за пари от роднини на българката, е подал и соченият за насилник швед Сами Кий Сверт.


"България Днес" се свърза с въпросния Сами, който разказва история, коренно различна от тази на участничката в "Х фактор" Александра.


"Не съм пребил Александра! Още преди инцидента на няколко пъти се разделяхме. Не знам защо още ме нарича "любовта на живота й" - месец по-рано вече й бях казах, че не я обичам, не й разреших да се нанесе у нас", започва разказа си Сами и продължава: "Бяхме на тази сватба, но вече не точно като двойка. За мен нещата бяха приключили, но тя не искаше да приеме това. Александра не познаваше никой на сватбата, беше поканена само заради мен. По едно време ме викнаха да дойда да я прибера от бара. Защото се напила, буйствала и създавала проблеми на гостите и барманите. Не съм направил нещо, а те искаха да я изгонят от заведението. Не мога да си обясня защо твърди, че съм я бил! Обяснявам си го само по един начин - тя беше толкова пияна, че едва ли помни какво точно се е случило. По принцип Александра пиеше доста и това не ми харесваше."


"Полицаите дойдоха в дома ми в неделя сутринта. Разказах им всичко. Заради разследването не мога да ви кажа всички подробности. Нека те ги кажат, след като приключат случая. Ще бъдете доста изненадани, като разберете какво точно се случи", твърди шведът и подчертава: "Мислите ли, че ако наистина съм я пребил, щях още да съм на свобода! Законите в Швеция относно насилието са много сурови, дори най-малкото съмнение да имаше, че съм направил такова нещо, и вече отдавна щях да съм в ареста. Това, че не съм, трябва да ви говори доста", допълва той.


Пред полицията шведът съобщил и за друг случай, свързан с името на Александра. "След инцидента бащата, братът на Александра, тя самата и един мъж, когато не познавам, дойдоха вкъщи (бащата и братът също живеят в Гьотеборг). Почнаха да питат колко пари имам и дали знам кой е непознатият. Самият мъж почна да обяснява, че се занимавал с "такива неща" от 17 години и почна да говори как може "да решим проблема лесно и незабележимо". Казах му да изпратим вкъщи бащата и брата, които бяха много разстроени и вярвайки на версията на Александра, ме заплашваха и наричаха как ли не. Но те не си тръгнаха. Обясних на този мъж каква е историята, показах му и моите рани, докато трябваше да се намеся заради Сани. Тогава те си тръгнаха, след като ясно им казах, че няма да им дам никакви пари. Веднага след това се обадих на полицията", разказва подробно Сами Сверт.


По думите му във вторник сутринта Александра му изпратила двайсетина съобщения.


Сами Кий Сверт намира твърденията на Сани Алекса пред "Господари на ефира", че той мразел българите, наричал ги "цигани", падал си расист, за "много голяма лъжа".


"Искам ясно да се знае, че обичам България и българите. Бил съм в Пловдив два пъти и срещнах прекрасни хора. Не аз, а Александра наричаше сънародниците си "цигани". Аз никога не бих употребил думата "джипси", това е нейна дума!", категоричен е шведът. "Как мога да съм расист, като първата ми жена е афганистанка, а бившата ми приятелка - българка?!", пита риторично той.


Първоначално във Фейсбук Александра обясни, че инцидентът станал заради пияна, полугола жена, която й налетяла на сватбата, а останалите гости взели страната на жената. Преди ден пред "Господари на ефира" тя смени версията и разказа, че бившото й гадже й налетяло и заради инцидента с пияния шведски турист в Слънчев бряг. По думите на Сани Алекса Сами не повярвал на информацията по българските медии за истинността на случая, тя почнала да го контрира и така той се разярил.


"Това твърдение вече откровено е грозно! Не само че никога не съм се съмнявал в истинността на видеото, но именно аз й намерих името на този турист. Дори от постовете й във фейсбук може да се види, че й намерих информацията за него, която след това тръгна по форумите. Какви са тези приказки?! Как може тя да лъже така!", възмущава се шведът и обобщава: "Предполагам, че заради приказките й хората в България вече много ме мразят. Затова се надявам полицията по-бързо да обяви случая. И искам всички да знаят, че обичам България!"


Сами споделя, че той и Александра се запознали чрез сайт за запознанства в интернет. "Тя си имаше и добри страни, дори много добри страни. Но имаше много лица, странен характер. И това с пиенето беше проблем. Докато бяхме заедно, не се е дрогирала. Но ми е споделяла, че докато е участвала в "Х фактор", е вземала някакви неща...", споделя шведът и обобщава: "От самото начало, когато я срешнах, бях много объркан от поведението й, от различните й състояния и настроения. А и беше ужасно ревнива - приятелите ми винаги ме предупреждаваха да внимавам с това. Отношенията ни ту се разваляха, ту тръгваха отново. Сигурен съм, че друга такава като нея няма да срещна повече."


"Абсолютни никога не съм я удрял!", категоричен бе пред "България Днес" Сами. Всичко опити да се свържем с битата Сани останаха без резултат. Редакцията е готова да публикува и нейната или на роднините й версия за случилото се.


Шведските разследващи пък ни предоставиха целия доклад с рапортите от злополучната сутрин на 11 юни т.г.


В докладите пише, че братът на Александра Апостолова е подал сигнал срещу гаджето на сестра си Сами Кий Сверт, в който твърди, че Александра е била пребита от Сами. Този доклад е от 5,40 ч. сутринта. Освен сигнала на брата на Александра има и сигнал от самия Сами Кий Сверт. В него той твърди, че родните на Александра са искали пари от него, а тя самата го е била.


След като полицията пристигнала в апартамента на Сами, Александра е била откарана с линейка в болница, където е било установено, че има наранявания по лицето и носът й е пукнат или счупен. Полицаите са разговаряли със Сами, но са преценили, че не трябва да го арестуват.


"В Швеция има стандартна процедура - при съмнения за насилие и побой заподозреният се задържа. Щом като той не е задържан, очевидно не са били намерени доказателства до момента, че е причинил травмите на жената", обясниха от полицията в Гьотеборг и допълниха, че по случая се работи интензивно, но разследването е затруднено от факта, че на практика разполага само с думата на единия срещу думата на другия.


Един от очевидците, присъствали по време на инцидента на сватбата - Даниел, разказа какво е видял той.


"Не познавам много добре Александра, не знам що за човек е по принцип. Не я бях виждал отдавна, но когато се срещнахме на сватбата, беше много пияна. И продължаваше да пие. Момчета на бара не искаха повече да й сервират алкохол. Тогава тя започна да крещи, да се опитва да издърпва бутилката с уиски от ръцете им. Накрая те изпуснаха бутилката и уискито се разля по бара", разказва Даниел и допълва: "През цялото време Александра се държеше лошо с останалите гости. Никой с нищо не я беше провокирал, всички се забавляваха. Тя обиждаше, наричаше шведките с грозни думи. Когато партито свърши, тръгнахме за такси. Трябваше да се слиза по много стъбли. Тя и Сами бяха точно пред мен. Всички, които слизаха в този момент, видяхме как тя загуби равновесие и падна на стълбите. Сами се опита да я задържи, но не успя и тя падна. И почна да крещи. После нашето такси дойде, но това е, което видяхме."


Странна метаморфоза претърпя постът на Сани Алекса във фейсбук, чрез който на 11 юни тя съобщи, че гаджето й Сами я е пребило, и публикува кървави снимки. "Любовта на живота ми ми причини това. Швед... ИСКАМ справедливост...", написа певицата и сложи името на Сами с таг. Впоследствие тагът изчена. Ден по-късно изчезна и самото име. Малко по-късно бе изтрита и фразата за любовта на живота й и остана само "Искам справедливост". От вчера неясно защо изчезна и целият пост с кървавите снимки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една
преди 3 години
-1
Типичната м.нгалски парцал, с нисък интелект и висока простотия е най-низше потекло. Такива изроди ходят да ни крамят-пълно е. Като хлебарки са. Не и вярвам категорично.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ha sega
преди 3 години
-1
koi prav koi kriv?!?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени