Пълен смях! Рапърът Марсо, който изпя, че краде повече от ДПС - кандидат за депутат от партията

1329
24 Март 2021, 15:00


Рапърът Marso от Мurda boyz, който преди време изпя емблематичния куплет: „Крадем повече от ДПС“, изненадващо цъфна в кандидат-депутатската листа на Ахмед Доган, видя HotArena.


Присъствието на зовящият се рапър стихоплетец в една от столичните листи на ДПС вероятно е резултат от пореден „резонанс“ на почетния председател на партията Ахмед Доган или друг неразгадаем за публиката знак, но освежи видимо интереса в социалните медии към кандидатурата.


Както се очаква от един рапър, песните и клиповете с участието на Марсо често са нецензурни, пее се за наркотици. Сега обаче, в амплоато си на кандидат-депутат от ДПС, той става превъплъщение на мотото „рестарт на държавността“.


„Като рап изпълнител имам скандален имидж, който много хора бъркат с реалността“, каза Марко в понеделник в предизборно обръщение.


Любопитно е, че в две стари песни с негово участие се пее „лапат повече от ДПС“ и „крадеме повече от ДПС“.


Днес нещата за Марсо са различни.


„Част съм от листата на ДПС, партията, даваща път на младите, а аз съм ЗА младите, образовани, ентусиазирани и способни хора да работят и да се развиват в нашата държава, а не в чужбина. Като такъв моята цел е да пречупа образа на типичния политик. Няма какво да убеждавам, няма какво да обещавам, имам какво да покажа, като един бъдещ баща и аз искам по-добро бъдеще за нашите деца. Затова ви призовавам за рестарт на държавността – гласувайте за мен“,
казва той във видеото, публикувано в понеделник, пише Галерия.


Друг е въпросът, че бърз поглед към творчеството му показва, че той не може да бъде окачествен като пример за младите. Единствените теми, които се засягат в т.нар. му творчество, са парите, леките жени и гангстерите. Текстовете на парчетата са агресивни, преливат от нецензурни думи и грозни послания. Песните му са откровено сексистки, възпяват бързото забогатяване. мутренското поведение и употребата на наркотици. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 месеца
0
ДПС му дава "законово" път да краде...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени